Libnet.ro
UNICEF

06:00

Iohannis a promulgat legea prin care parlamentarii raman fara masini, dar primesc bani de transport

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iohannis a promulgat legea prin care parlamentarii raman fara masini, dar primesc bani de transport

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea privind modificarea Statutului senatorilor si deputatilor prin care acestia nu vor mai beneficia de masini pentru deplasarea in teritoriu, ci vor primi o suma fixa suplimentara la venituri pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Parlamentarii, liber la pensii nesimtite. Iohannis, de acord cu privilegiile acordate de alesi

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care acorda pensii speciale parlamentarilor, votata saptamna trecuta de catre Parlament. Singura cale de atac a sefului statului era sesizarea Curtii Constitutionale CCR), insa Iohannis a considerat ca nu exista temei pentru a formula o contestatie.

Iohannis a promulgat legea privind detasarea unui functionar ca ordonator de credite

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul privind promulgarea legii prin care prefectul poate detasa, in anumite conditii, un functionar ce poate fi ordonator de credite, informeaza Administratia Prezidentiala.

Legea prin care prefectii pot numi coordonatori interimari in primarii, promulgata de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea de aprobare a OUG prin care prefectii pot numi coordonatori interimari in primarii si CJ-uri unde consiliul local sau judetean este dizolvat, primarul este in imposibilitate de a-si exercita mandatul, iar unitatea nu are in functie un secretar.

Klaus Iohannis a promulgat legea pensiilor speciale pentru parlamentari

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea pentru completarea Statutului deputatilor si senatorilor, care introduce pensiile speciale pentru parlamentari, act normativ care a fost reexaminat de.

Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede marirea salariilor pentru angajatii bisericilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea ordonantei 15/2015 pentru modificarea Legii-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din.

Iohannis a promulgat legea privind pensiile speciale pentru parlamentari

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul privind promulgarea legii privind indemnizatiile speciale pentru limita de varsta a parlamentarilor, informeaza Administratia Prezidentiala.

Ministrul Finantelor: Avem in vedere un set de masuri prin care ANAF sa aiba controale mai eficiente, dupa analizarea riscului de evaziune

Ministrul Finantelor, Anca Paliu Dragu, a declarat miercuri, la Digi 24, ca are in vedere un set de masuri prin care ANAF sa aiba controale mai eficiente, respectiv dupa analizarea riscului ca o firma sa faca evaziune fiscala.

Fostii membri PP-DD raman fara grup parlamentar, care functionase neregulamentar

Partidul National Democrat PND) condus de deputatul Daniel Fenechiu, din care fac parte fosti membri ai Partidului Poporului Dan Diaconescu PP-DD), a ramas fara un grup parlamentar in cadrul Camere Deputatilor,.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1872 seconds )