Libnet.ro
UNICEF

20:45

Iohannis a promulgat legea privind pensiile speciale pentru parlamentari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis a promulgat legea privind pensiile speciale pentru parlamentari

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul privind promulgarea legii privind indemnizatiile speciale pentru limita de varsta a parlamentarilor, informeaza Administratia Prezidentiala. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis a promulgat legea pensiilor speciale pentru parlamentari

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea pentru completarea Statutului deputatilor si senatorilor, care introduce pensiile speciale pentru parlamentari, act normativ care a fost reexaminat de.

Iohannis a promulgat legea privind detasarea unui functionar ca ordonator de credite

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul privind promulgarea legii prin care prefectul poate detasa, in anumite conditii, un functionar ce poate fi ordonator de credite, informeaza Administratia Prezidentiala.

Parlamentarii, liber la pensii nesimtite. Iohannis, de acord cu privilegiile acordate de alesi

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care acorda pensii speciale parlamentarilor, votata saptamna trecuta de catre Parlament. Singura cale de atac a sefului statului era sesizarea Curtii Constitutionale CCR), insa Iohannis a considerat ca nu exista temei pentru a formula o contestatie.

PNL se opune pensiilor speciale pentru alesii locali. Ce masuri vor lua liberalii

PNL se opune proiectului de lege privind pensiile speciale pentru alesii locali, astfel ca vor iesi din sedinta de plen a Senatului, luni, cand Legea va fi supusa votului.

Surse: Parlamentarii au presat sefii de partide pentru pensiile speciale

Surse: Parlamentarii au presat sefii de partide pentru pensiile speciale. Miercuri, presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru completarea Statutului deputatilor si senatorilor, care introduce pensiile speci.

Iohannis a promulgat legea prin care parlamentarii raman fara masini, dar primesc bani de transport

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea privind modificarea Statutului senatorilor si deputatilor prin care acestia nu vor mai beneficia de masini pentru deplasarea in teritoriu, ci vor primi o suma fixa suplimentara la venituri pentru.

Alina Gorghiu: Pensiile speciale pentru alesii locali se afla, luni, pe ordinea de zi a Senatului. Nu sustinem acordarea acestor pensii

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, duminica,in cadrul unei conferinte de presa, faptul ca liberalii nu vor sustine proiectul de lege care prevede acordarea de pensii speciale alesilor locali. Proiectul de lege, potrivit liderului liberal, ajunge in pentru vot, in Senat, luni.

Sarbatori fericite pentru parlamentari

Senatorii si deputatii au oficial pensii speciale, dupa ce presedintele a promulgat legea care reglementeaza acest privilegiu. Nici seful statului, nici liberalii nu s-au adresat Curtii Constitutionale pentru ca nu au vrut sa se puna rau cu alesii poporului.

Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede marirea salariilor pentru angajatii bisericilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea ordonantei 15/2015 pentru modificarea Legii-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din.

Scandal pentru pensiile speciale ale primarilor. Ce au decis senatorii

Proiectul de lege privind acordarea pensiilor speciale pentru alesii locali - primari, viceprimari, sefi de consilii judetene- a fost dezbatut si votat, luni, de plenul Senatului, for decizional, proiectul fiind .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )