Libnet.ro
UNICEF

13:00

Klaus Iohannis a promulgat legea pensiilor speciale pentru parlamentari

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a promulgat legea pensiilor speciale pentru parlamentari

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea pentru completarea Statutului deputatilor si senatorilor, care introduce pensiile speciale pentru parlamentari, act normativ care a fost reexaminat de. continuă pe Antena3

Basescu, despre Legea pensiilor speciale pentru alesii locali: PSD si PNL ingroapa in datorii viitorul tarii

Fostul presedinte Traian Basescu, a criticat, luni, pe Facebook, Legea pensiilor speciale pentru alesii locali, care va fi dezbatuta si votata luni, in Senat, si a acuzat PSD si PNL ca ingroapa in datorii viitorul tarii.

Legea pensiilor speciale pentru alesii locali, aprobata si trimisa la promulgare

Senatorii au aprobat proiectul de lege privind acordarea pensiilor speciale pentru alesii locali, printre care primari, viceprimari, sefi de consilii judetene.

Legea pensiilor speciale pentru alesii locali, in dezbaterea Senatului

Senatorii dezbat si voteaza, luni dupa-amiaza, proiectul de lege privind acordarea pensiilor speciale pentru alesii locali, printre care primari, viceprimari, sefi de consilii judetene .

Un singur vot impotriva pensiilor speciale pentru baroni

Legea pensiilor speciale pentru alesii locali a fost aprobata, ieri, de Senat. in ultimii ani, parlamentarii au votat mai multe acte normative menite sa rezolve problemele alesilor locali, dupa cum arata o analiza a Romaniei libere: cresterea salariilor, sporirea puterii la nivel local, salvarea de procesele initiate de DNA sau ANI.

Senatul dezbate si voteaza astazi acordarea pensiilor speciale pentru alesii locali

Proiectul de lege privind acordarea pensiilor speciale pentru alesii locali - primari, viceprimari, sefi de consilii judetene- va fi dezbatut si votat, luni, de plenul Senatului, for decizional, proiectul fiind sustinut de PSD, insa contestat de.

Iohannis a promulgat legea privind pensiile speciale pentru parlamentari

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul privind promulgarea legii privind indemnizatiile speciale pentru limita de varsta a parlamentarilor, informeaza Administratia Prezidentiala.

PNL se opune pensiilor speciale pentru alesii locali. Ce masuri vor lua liberalii

PNL se opune proiectului de lege privind pensiile speciale pentru alesii locali, astfel ca vor iesi din sedinta de plen a Senatului, luni, cand Legea va fi supusa votului.

Parlamentarii, liber la pensii nesimtite. Iohannis, de acord cu privilegiile acordate de alesi

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care acorda pensii speciale parlamentarilor, votata saptamna trecuta de catre Parlament. Singura cale de atac a sefului statului era sesizarea Curtii Constitutionale CCR), insa Iohannis a considerat ca nu exista temei pentru a formula o contestatie.

Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede marirea salariilor pentru angajatii bisericilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea ordonantei 15/2015 pentru modificarea Legii-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din.

Iohannis a promulgat legea prin care parlamentarii raman fara masini, dar primesc bani de transport

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea privind modificarea Statutului senatorilor si deputatilor prin care acestia nu vor mai beneficia de masini pentru deplasarea in teritoriu, ci vor primi o suma fixa suplimentara la venituri pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )