Libnet.ro
UNICEF

15:45

Iohannis a promulgat legea prin care veniturilor obtinute prin prelucrarea, procesarea si valorificarea produselor agricole vegetale in stare naturala intra in categoria celor neimpozitabile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis a promulgat legea prin care veniturilor obtinute prin prelucrarea, procesarea si valorificarea produselor agricole vegetale in stare naturala intra in categoria celor neimpozitabile

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat joi, actul normativ pentru completarea art. 1 alin. 2) al Legii nr. 4912003 privind plantele medicinale si aromatice, precum si produsele stupului si pentru modificarea si completarea Legii nr. 2272015 privind Codul fiscal, transmite Administratia Prezidentiala. Noula modificare introduce in categoria veniturilor neimpozabile, a veniturilor obtinute prin prelucrarea, procesarea si valorificarea produselor agricole vegetale in stare naturala, potrivit News. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis a promulgat legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri Legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon, informeaza Adminsitratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privinddeclararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri Legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon, dupa ce Parlamentul a respins cererea de reexaminare. Legea privinddeclararea.

Iohannis a promulgat legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri Legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon, informeaza Adminsitratia Prezidentiala, transmite News. ro.

CCR a amanat pentru 9 decembrie pronuntarea pe sesizarea lui Iohannis privind legea care interzice referirea la identitatea de gen in scoli

Inquam Photos George CalinCurtea Constitutionala a decis miercuri sa amane pronuntarea pentru 9 decembrie asupra sesizarii formulate de presedintele Klaus Iohannis privind legea care interzice referirea la identitatea de gen in scoli. Pentru aceeasi data a fost amanata si discutarea obiectiei PNL legata de modificarea Legii privind protectia consumatorilor impotriva dobanzilor excesive.

Lansarea programului de guvernare al PNL. Ministrul Agriculturii: Trebuie sa iesim din cercul vicios prin care exportam materii prime si importam produse cu valoare adaugata ridicata (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat joi seara, in cadrul evenimentului prin care PNL si-a lansat programul de guvernare, ca una dintre prioritatile liberalilor este consolidarea fermelor de familie.

Agroland a incheiat un plasament privat prin care au fost subscrise 8.565.782 de actiuni in valoare de 38,5 milioane de lei

Agroland, lantul de magazine din Romania specializate pe segmentele de gradinarit, ingrijirea animalelor de companie si hobby farming, anunta incheierea unui plasament privat, prin care au fost subscrise 8. 782 de actiuni, in valoare de 38,5 milioane de lei 7,9 milioane de euro).

Clipe nestiute prin care a trecut Cornelia Catanga. Cum a ajuns in arest si cat de greu se descurca acum

Au iesit la suprafata clipe nestiute prin care a trecut Cornelia Catanga, Regina muzicii lautaresti. Aceasta este terifiata de coronavirus, astfel ca in aceasta perioada prefera sa stea cuminte in casa, chiar daca ii este dor de perioada cand se alegea cu decolteul plin de banii din dedicatiile primite la diverse evenimente. Cornelia Catanga, luata .

Drama prin care a trecut Draga Olteanu Matei. A fost casatorita de trei ori, dar moartea ultimului sot a daramat-o

Una dintre cele mai indragite actrite din Romania, Draga Olteanu Matei s-a nascut la data de 24 octombrie 1933 la Bucuresti. Actrita a avut o cariera stralucita, marcata de nenumarate roluri in multe filme, mai ales in cele de comedie, dar si de pe scena Teatrului National Bucuresti. A fost casatorita de trei ori, dar .

Fiica Biancai Dragusanu, la un pas de moarte. Mama ei a povestit drama prin care a trecut

Invitata astazi in emisiunea Teo Show, de la Kanal D, Bianca Dragusanu a povestit despre ultimele intamplari din viata sa, drumurile recente in Dubai, afacerea pe care o are impreuna cu Ramona Gabor, gandul de a se stabili in Emirate si o intamplare nefericita cu fiica sa, Sofia, care a lasat-o cu traume. Micuta a .

CCR a decis ca este neconstitutionala prevederea prin care politistul este atentionat privind cercetarea prealabila

Curtea Constitutionala a admis marti o exceptie de neconstitutionalitate, in cadrul controlului posterior promulgarii, a unor dispozitii din Legea privind statutul politistului. Astfel, este neconstitutionala prevederea in care politistul este atentionat privind cercetarea prealabila. Pentru prevenirea savarsirii de abateri disciplinare, persoana prevazuta la art. 59 alin. 2) poate dispune atentionarea politistului. in acest caz, masura se dispune in scris, are caracter administrativ-preventiv si nu produce consecinte asupra raportului de serviciu, este articolul declarat neconstitutional, cu unanimitate de voturi de catre judecatorii CCR, potrivit News.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )