Libnet.ro
UNICEF

10:30

Lansarea programului de guvernare al PNL. Ministrul Agriculturii: Trebuie sa iesim din cercul vicios prin care exportam materii prime si importam produse cu valoare adaugata ridicata (VIDEO)

B1 B1,
Lansarea programului de guvernare al PNL. Ministrul Agriculturii: Trebuie sa iesim din cercul vicios prin care exportam materii prime si importam produse cu valoare adaugata ridicata (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat joi seara, in cadrul evenimentului prin care PNL si-a lansat programul de guvernare, ca una dintre prioritatile liberalilor este consolidarea fermelor de familie. continuă pe B1

VIDEO Momentul de sinceritate a lui Orban la lansarea programului de guvernare. Fac ceva la care putini se asteapta din partea mea. Nu ma voi referi la PSD

Premierul Ludovic Orban a scos atacurile la PSD din discursul de la lansarea programului de guvernare al PNL. Atacurile directe, caci seful guvernului a zugravit Romania din timpul guvernarii social-democrate din 2016 pana in 2019 drept una a coruptiei si saraciei. Dati-mi voi sa fac ceva care putini se asteapta din partea mea. Nu ma voi referi la PSD in acest discurs. nu vreau ca aceste alegeri sa fie ca toate cele din trecuT, a spus Orban, indemnand romanii sa iasa la vot si spunandu-le ce isi doreste el de la guvernare.

Nelu Tataru, la lansarea programului de guvernare al PNL: Ne gandim sa construim 3 spitale regionale pana in 2024. Alte 10 vor fi ridicate de la zero si 25 vor fi renovate (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat joi, la evenimentul de lansare a programului de guvernare al PNL pe 2021-2024, ca liberalii isi propun sa reformeze din temelii sistemul sanitar din Romania. El a pr.

ADRIAN OROS, MINISTRUL AGRICULTURII: Doar 5,25% din piete au fost inchise in urma noilor restrictii

Doar 27 de piete din 514 au ramas inchise in urma restrictiilor impuse de autoritati, ceea ce reprezinta 5,25% din totalul unitatilor de desfacere a produselor agro-alimentare, a declarat, ieri, Adrian Oros, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Adrian Oros, ministrul Agriculturii: Au ramas inchise 27 de piete, adica 5,25% dintr-un total de 514

Doar 27 de piete dintr-un total de 514 au ramas inchise in urma restrictiilor impuse de autoritati, ceea ce reprezinta 5,25%, a declarat, marti, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, potrivit Agerpres. Stadiul de functionare a pietelor agroalimentare, pentru ca exista foarte multa dezinfomare, este la 16 noiembrie 2020: Dintr-un total de 514 piete agroalimentare, 367 au functionat dintotdeauna in spatii deschise sau semi-deschise, nu s-a modificat nimic. Pentru 120, care functionau in spatii inchise, primarii au gasit solutii privind modificarea fluxului astfel incat si acestea au fost deschise. Au ramas inchise 27 de piete din spatii inchise, adica 5,25%. Asta este realitatea privind pietele agroalimentare, a precizat Oros.

Scandalul nurcilor din Danemarca, departe de a se fi incheiat. Ministrul Agriculturii demisioneaza

Scandalul declansat in danemarca dupa uciderea a 17 milioane de nurci din crescatorii pentru ca ar fi putut fi infectate cu noul coronavirus ia amploare. Ministrul danez al alimentatiei si agriculturii,.

DOCUMENT Programul de guvernare PNL: Salariu mediu net 1.000 de euro pana in 2024, aproape 1.000 km de autostrada si drum expres, pensii marite, alocatii dublate si primari in doua tururi

Liberalii promit ca peste patru ani Romania va avea cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, salariul mediu net al romanilor va fi de 1. 000, pensiile vor vor fi mai cu 46% fata de 2019, iar alocatiile dublate. Programul de guvernare al PNL, lansat joi, prevede ca pana in 2024 sa fie finalizati aproape 1. 000 de kilometri de autostrada si drumuri expres, precum si demararea proiectelor la patru noi autostrazi. De asemenea, liberalii promit revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, revizuirea Constitutiei si desfiintarea Sectie pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie.

Batalia in programe de guvernare: PNL promite cresteri mai mari decat PSD

Liberalii si-au prezentat joi seara programul de guvernare pentru urmatorii patru ani - Dezvoltam R.

Virgil Popescu, Ministrul Economiei: Trebuie sa fim foarte precauti. Nu sunt niste sarbatori pe care sa le facem asa cum suntem noi obisnuiti (VIDEO)

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, a declarat miercuri ca, desi hotelurile si statiunile sunt deschise si pot primi vizitatori, turistii trebuie sa fie foarte precauti si sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )