Libnet.ro
UNICEF

08:45

Iohannis: PSD a inventat statul paralel ca sa motiveze demersurile anti-Justitie si antiservicii (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis: PSD a inventat statul paralel ca sa motiveze demersurile anti-Justitie si antiservicii (VIDEO)

Klaus Iohannis a avut o reactie extrem de dura dupa ce Liviu Dragnea a sustinut ca partenerii externi ai Romaniei ar trebui sa-si asume faptul ca au finantat statul paralel din Romania. Presedintele. continuă pe B1

Iohannis, despre statul paralel: Este doar o inventie a PSD ca sa-si motiveze demersurile antijustitie. in Romania e un singur stat si pe acela il reprezint eu

Presedintele Klaus Iohannis a explicat marti ca statul paralel este inventia social-democratilor prin care doresc sa isi motiveze anumite demersuri impotriva justitiei si serviciilor. Acesta a precizat si ca in Romania exista un singur stat, pe care il reprezinta el insusi.

VIDEO Protestatar pro-PSD, ntrebat ce e statul paralel: E lateral / Tariceanu, cea mai buna optiune la prezidentiale

Un protestatar pro-PSD care a venit sambata la Bucuresti pentru mitingul din Piata Victoriei si care spune ca este membru de partid din 1992 crede ca cel mai bun candidat al coalitiei pentru prezidentiale este Calin Popescu Tariceanu, un om echilibrat, un roman adevarat.

Klaus Iohannis, atac la adresa PSD : Povestea cu statul paralel, o inventie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a lansat un nou atac la adresa celor din PSD. Iohannis spune ca nu exista niciun stat paralel si ca este doar o inventie a celor din partidul aflat la.

Mitingul PSD - Liviu Dragnea: Statul paralel este un sistem care foloseste institutiile statului intr-un mod nelegitim si paralel cu drepturile si libertatile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus in discursul sustinut in Piata Victoriei, in care i-a salutat pe inflitratii satatului paralel, ca oamenii din strada sunt vointa populara exprimata de lege si Constitutie. Dragnea a definit statul paralel ca fiind un sistem care foloseste institutiile statului intr-un mod nelegitim si paralel cu drepturile si libertatile.

Traian Basescu: Este greu sa gasesti un individ cu un caracter mai mizerabil dect Dragnea / Daca eu am creat statul paralel, Dragnea este cel care a lins cu srg pe toti sefii institutiilor statului paralel

Traian Basescu a scris, duminica, peFacebook, ca este greu sa gasesti un individ cu un caracter mai mizerabil decat Dragnea si ca daca eu am creat statul paralel pe care Dragnea vrea sa-l distruga sau sa-l supuna, este cert ca tot Dragnea este cel care a lins cu sarg pe toti sefii institutiilor statului paralel pe care azi ii acuza. Basescu a reactionat dupa ce Liviu Dragnea a acuzat, sambata seara, in cadrul mitingului impotriva abuzurilor reclamate de PSD, ca fostul presedinte a creat statul paralel si ca au trecut trei ani si jumatate de cand regimul Basescu a plecat, dar instrumentele lui au ramas.

Olguta Vasilescu, la mitingul PSD: Am venit astazi in fata dumneavoastra sa va spun cum arata statul paralel, pentru ca eu l-am cunoscut, mi-a venit acasa

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a sustinut in discursul sau de la mitingul PSD ca manifestatia social-democratilor a fost luata in ras, dar numarul foare mare de oameni din Piata Victoriei demasca un sistem care este obisnuit sa lucreze cu manipulare, catuse, cu violenta. Ministrul a afirmat ca a venit in fata oamenilor sa le spuna cum arata statul paralel, sustinand ca ea l-a vazut si l-a cunoscut.

FOTO VIDEO Peste 2.000 de PSD-isti din Timis au plecat la Bucuresti sa strige Toader Tudorel curma Statul Paralel

Imbarcati in autocare si microbuze, PSD-istii din Timis au plecat sambata dimineata la Bucuresti. Pe langa stegulete si pancarte, participantii la miting au luat cu ei sandwich-uri si apa, dar si mesajul Toader Tudorel curma Statul Paralel.

Basescu: Eu am facut statul paralel, iar Dragnea l-a lins. Se intalnea in vilele SRI cu Maior, Kovesi, Coldea si puneau tara la cale legat de dosare si arestari

Traian Basescu raspunde acuzatiilor lansate de Liviu Dragnea in timpul discursului sau de la mitingul PSD de sambata seara, potrivit carora fostul presedinte a creat statul paralel. Basescu spune, astfel, ca daca el a creat acest stat paralel, atunci Dragnea este cel care l-a lins si a lins cu sarg pe toti sefii institutiilor statului paralel pe care acum ii condamna.

Liviu Dragnea: Iohannis pastoreste acest sistem paralel

Dupa Traian Basescu, Klaus Iohannis pastoreste sistemul statului paralel, a afirmat sambata presedintele PSD, Liviu Dragnea, la mitingul din Piata Victoriei. Dupa Basescu, acum presedintele Iohannis.

Este o prostie asta cu statul paralel

Fostul premier Victor Ponta a declarat, astazi, la Targoviste, ca povestea asta cu statul paralel '' i se pare o mare minciuna, ''e o prostie ''.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )