Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mitingul PSD - Liviu Dragnea: Statul paralel este un sistem care foloseste institutiile statului intr-un mod nelegitim si paralel cu drepturile si libertatile

Adevărul Adevărul,
Mitingul PSD - Liviu Dragnea: Statul paralel este un sistem care foloseste institutiile statului intr-un mod nelegitim si paralel cu drepturile si libertatile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus in discursul sustinut in Piata Victoriei, in care i-a salutat pe inflitratii satatului paralel, ca oamenii din strada sunt vointa populara exprimata de lege si Constitutie. Dragnea a definit statul paralel ca fiind un sistem care foloseste institutiile statului intr-un mod nelegitim si paralel cu drepturile si libertatile. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea: Iohannis pastoreste acest sistem paralel

Dupa Traian Basescu, Klaus Iohannis pastoreste sistemul statului paralel, a afirmat sambata presedintele PSD, Liviu Dragnea, la mitingul din Piata Victoriei. Dupa Basescu, acum presedintele Iohannis.

intalnire-surpriza pentru mitingul PSD. Liviu Plesoianu: Cel mai important este cine va fi in afara scenei

Joi dupa-amiaza, liderii PSD s-au intalnit pentru a pune la punct ultimele detalii ale mitingului care va avea loc sambata, unde vor fi asteptati sute de mii de oameni. La ora 17:00, va fi o video-confernta un.

Mitingul PSD pe Google: ce cauta romanii despre miting, PSD si Dragnea

Pe 4 iunie, Liviu Dragnea a anuntat un miting PSD in Bucuresti pentru 9 iunie. in mai putin de-o saptamana, interesul pentru subiect a explodat, dar are si cateva nuante surprinzatoare. Liviu Dragnea, presedinte PSD si presedinte al Camerei Deputatilor,a anuntat pe 4 iunie organizarea la Bucuresti, pe 9 iunie, de la ora 20, a [].

Mitingul PSD s-a incheiat

ACTUALIZARE 22:20 Dragnea spune ca Iohannis 'pastoreste statul paralel ' Dupa Traian Basescu, Klaus Iohannis pastoreste sistemul statului paralel, a afirmat astazi presedintele PSD, Liviu Dragnea, la mitingul din Piata Victoriei. ) -------- *ACTUALIZARE 22:00 Dragnea: Sistemul Basescu a plecat, dar procurorii corupti si sefa DNA au ramas Sistemul Basescu care construit sistemul statului paralel a plecat, dar procurorii corupti si sefa DNA au ramas, a afirmat presedintele PSD, Liviu Dragnea, la mitingul din Piata Victoriei. ) ------- *ACTUALIZARE 21:40 Premierul Viorica Dancila a afirmat sambata, la mitingul PSD-ALDE din Piata Victoriei, ca rezultatul voturilor romanilor trebuie respectat, iar abuzurile din justitie stopate. ) ------ *ACTUALIZARE 21:00 Plesoianu, in discursul de la mitingul PSD: Chiar in aceste clipe, Kovesi, Iohannis, Coldea, Maior si toti securisii lor s-au inchis intr-o sufragerie. D) ------ *ACTUALIZARE Mitingul PSD Pentru prosperitate, nu pentru securitate, 120. 000 de participanti ------------- *ACTUALIZARE 70. 000 de oameni in Piata Victoriei sunt in acest moment si inca 150. 000 sunt asteptati ------------- *ACTUALIZARE Politia Romana anunta ca la aceasta ora pe Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, la intrarea in Capitala, se circula in conditii de aglomeratie pe o distanta de aproximativ doi kilometri. Sute de microbuze sau autocare aduc in Bucuresti manifestanti la mitingul PSD din Piata Victoriei. ------------- *ACTUALIZARE Cateva mii de persoane s-au strans sambata, pana la ora 17:30, in Piata Victoriei unde in cursul serii este programat mitingul PSD - ALDE. ------------- *ACTUALIZARE Tariceanu anunta ca 22. 000 de persoane vor reprezenta ALDE la mitingul din Piata Victoriei Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca 22. 000 de persoane vor reprezenta formatiunea politica la mitingul de sambata seara din Piata Victoriei. ------------ *ACTUALIZARE Primii participanti la miting au inceput sa soseasca in Piata Victoriei. *ACTUALIZARE Trafic restrictionat toata ziua in Capitala. Mitingul PSD blocheaza centrul orasului incepand din acest moment. Pana la ora 22. 00, soferii nu vor avea voie sa intre pe soseaua Kiseeleff, intre Arcul de Triumf si Piata Presei Libere. Sute de autocare, microbuze si alte sute de masini personale sunt mobilizate in sudul tarii pentru a-i aduce la Bucuresti pe cei care cred in abuzurile reclamate de liderii PSD de la centru. 2 autocare cu 50 de oameni la bord au plecat de dimineata din comuna Vela, jud Dolj. Moralul simpartizantilor PSD e la cote inalte. Au postat deja pe Facebook un clip video de la startul misiunii. ------------ Un miting impotriva abuzurilor, organizat de Partidul Social Democrat, la care sunt asteptate sute de mii persoane, are loc sambata, de la ora 20:00, in Piata Victoriei.

Mesajul Rezist a fost proiectat pe cladirea guvernului n timp ce Liviu Dragnea le vorbea simpatizantilor PSD

Mesajul Rezist a fost proiectat sambata seara pe cladirea Guvernului chiar in timp ce liderul PSD Liviu Dragnea isi sustinea discursul in Piata Victoriei vorbind despre abuzurile din justitie si statul paralel.

Mesajul Rezist a fost proiectat pe cladirea guvernului n timp ce Liviu Dragnea le vorbea simpatizantilor PSD

Mesajul Rezist a fost proiectat sambata seara pe cladirea Guvernului chiar in timp ce liderul PSD Liviu Dragnea isi sustinea discursul in Piata Victoriei vorbind despre abuzurile din justitie si statul paralel.

LIVIU DRAGNEA a fost demascat! DEZVALUIRI incendiare despre mitingul PSD din CAPITALA: Acesta e adevaratul motiv

Senatorul PNL Alina Gorghiu a lansat, joi, un atac dur la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, sustinand ca mitingul pe care partidul pe care il conduce si care va avea loc sambata, 9 iunie, este de fapt.

Liviu Dragnea, despre mitingul PSD: Se incearca sa se infiltreze tot felul de indivizi, sa spuna ca au fost platiti, amenintati

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, miercuri, referitor la mitingul PSD, ca mai multi indivizi incearca sa sa se inflitreze si sa spuna ca au fost platiti. Ce vreau sa transmit tuturor.

VIDEO Primar PSD, despre demonstratia planuita in Bucuresti de sefii partidului: Mitingul e pentru iubitorul poporului, condamnatul penal Liviu Dragnea

Primarul orasului maramuresean Cavnic a fost invitat la o televiziune locala din judetul Maramures, unde a tinut un discurs virulent care l-a tintit pe presedintele PSD Liviu Dragnea.

VIDEO Primar PSD, despre demonstratia planuita in Bucuresti: Mitingul e pentru iubitorul poporului, condamnatul penal Liviu Dragnea

Primarul orasului maramuresean Cavnic a fost invitat la o televiziune locala din judetul Maramures, unde a tinut un discurs virulent care l-a tintit pe presedintele PSD Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2854 seconds )