Libnet.ro
UNICEF

12:45

Iohannis reactioneaza dupa vot. Ce spune despre rezultatul Exit-Poll la alegerile prezidentiale

Playtech Playtech,
Iohannis reactioneaza dupa vot. Ce spune despre rezultatul Exit-Poll la alegerile prezidentiale

Klaus Iohannis a reactionat dupa ce a aflat rezultatul alegerilor prezidentiale, in urma sondajelor efectuate la iesirea de la urne. Potrivit primelor date Exit-Poll Curs-Avangarde, Iohannis a castigat primul tur de scrutin cu 39% din voturi, iar pe locul 2 s-a situat Viorica Dancila, cu 22,5%. Reactia lui Klaus Iohannis dupa rezultatul Exit-Poll la alegerile . continuă pe Playtech

Mircea Diaconu reactioneaza dupa vot. Cum comenteaza rezultatul Exit-Poll la alegerile prezidentiale

Mircea Diaconu a oferit prima reactie dupa ce a fost publicat rezultatul Exit-Poll la alegerile prezidentiale. Candidatul sustinut de ALDE si Pro Romania a declarat ca si maine e o zi, cu trimitere la Klaus Iohannis, dupa ce a aflat ca a obtinut 7,9% din voturi si s-a clasat pe locul 4, dupa Klaus Iohannis .

Ludovic Orban a votat. Mesajul premierului dupa vot: Cine se scoala de dimineata departe ajunge

Ludovic Orban, premierul Romaniei a votat inca de la primele ore ale diminetii, la doar o ora dupa deschiderea urnelor de vot. Proaspatul premier a votat la Scoala nr. 1 Dobroiesti, din judetul Ilfov. Ziua alegerilor a sosit si multe dintre figurile politice publice au votat deja inca de la primele ore ale diminetii. Este .

Codrin Stefanescu revine cu atacuri dure. Ce spune despre cele doua zile de guvernare PNL

Codrin Stefanescu a lansat un atac dur la adresa Guvernului condus de Ludovic Orban. Social-democratul sustine ca produsele romanesti vor disparea de pe piata, iar locul lor va fi luat de produsele de import, in contextul in care noul ministru al Agriculturii, Adrian Oros, a trimis Corpul de Control la Casa de Comert pentru produse .

Cum arata si cu ce se ocupa astazi Daciana Sarbu, sotia lui Victor Ponta. Ce spune despre situatia in care a ajuns sotul ei

Daciana Sarbu si Victor Ponta formeaza un cuplu din anul 2006. Semn ca iubirea si respectul dintre ei nu s-a dus, Daciana i-a sarit imediat in aparare sotului sau in conflictul cu Mihai Tudose. Ce a zis aceasta si cum i-a explicat faptele? Cu ce se ocupa Daciana Sarbu? Daciana Sarbu are 42 de ani .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, dupa vot: Am votat cu speranta unei Romanii mult mai linistite

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat la iesirea de la urne ca a votat cu speranta unei Romanii mult mai bune si mult mai linistite si ca spera ca participarea la vot sa fie de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce a facut Klaus Iohannis, imediat dupa ce a votat

Klaus Iohannis a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, imediat dupa ce si-a exprimat votul la sectia de votare de la liceul Jean Monet. Candidatul PNL la prezidentiale sustine.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )