Libnet.ro
UNICEF

00:07

Iohannis retrimite in Parlament legea prin care presedintele este eliminat din procedura de numire a conducerii Consiliului Concurentei

Hotnews Hotnews,
 Iohannis retrimite in Parlament legea prin care presedintele este eliminat din procedura de numire a conducerii Consiliului Concurentei

Presedintele Klaus Iohannis cere Parlamentului reexaminarea legii modificate de PSD astfel incat seful statului sa fie eliminat din procedura de numire a conducerii Consiliului Concurentei. Iohannis spune ca actul normativ are o serie de deficiente sau insuficiente de redactare ce afecteaza claritatea, previzibilitatea si accesibilitatea normei juridice si ca este necesara mentinerea unei proceduri de numire similare celei aflate in vigoare. Reamintim ca Iohannis a atacat si la Curtea Constitutionala aceasta lege, dar CCR a decis ca prevederile contestate sunt constitutionale. continuă pe Hotnews

Iohannis retrimite in Parlament legea care scoate educatia sexuala din scoli

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis in Parlament pentru reexaminare legea care scoate educatia sexuala din scoli. Decizia sefului statului vine dupa ce in septembrie Curtea Constitutionala a decis ca actul normativ e constitutional, respingand sesizarea presedintelui ca neintemeiata.

S-a promulgat legea prin care angajatii ANSVA primesc sporuri

Legea are are ca obiect de reglementare acordarea sporurilor specifice pentru personalul care lucrea.

Se schimba varsta de pensionare. Iohannis a semnat legea

Joi, presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care persoanele care au locuit minim 30 de ani in zonele afectate de poluare beneficiaza de micsorarea cu doi ani a varstei de pensionare, fara a fi penalizate. Varsta de pensionare se modifica. Presedintele a semnat legea Astfel, presedintele Iohannis a semnat actul normativ care prevede modificarea .

KLAUS IOHANNIS A PROMULGAT LEGEA APROBATA DE PARLAMENT Impozite reduse pentru patronii din turism

Impozitul pe cladirile si terenurile folosite in prestarea serviciilor turistice va fi redus cu 50% conform actului normativ promulgat, ieri, de presedintele Klaus Iohannis, prin care se aduc modificari legii 2272015 privind Codul fiscal.

Drama prin care trec 1,4 milioane de copii din Romania. Guvernul e depasit complet de situatie

SOS Satele Copiilor din Romania a lansat o campanie pentru strangere de fonduri, Ajuta copiii cei mai afectati de pandemie, pentru a atrage atentia asupra efectelor nevazute ale crizei generate de COVID-19 si a impactului negativ asupra copiilor vulnerabili. Drama prin care trec 1,4 milioane de copii din Romania 1,38 de milioane de copii din .

Legea prin care urmarirea penala poate fi declansata din oficiu in cazurile de violenta domestica, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat joi actul normativ care modifica art. 199 alin. 2) din Legea 2862009 privind Codul penal. Proiectul de lege a fost initiat de catre deputata PNL Adriana Saftoiu prevede ca urmarirea penala poate fi declansata din oficiu in cazurile de violenta domestica.

Impozitul pe cladirile si terenurile folosite in scopuri turistice se reduce cu 50% - lege promulgata de Iohannis

Legea prin care se reduce la jumatate impozitul pentru cladirile si terenurile folosite in scopuri turistice a fost promulgata miercuri de presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, mesaj ferm pentru petrecaretii care sfideaza regulile anti-COVID-19: Punct si gata!

In ciuda restrictiilor, multe petreceri au avut loc in tara, in special de Halloween. Pe fondul trendului ascendent de infectari. Klaus Iohannis crede ca este nevoie in continuare de masuri.

Tataru: Platforma Corona-Forms, prin care rezultatul testului COVID ajunge in acelasi timp si la pacient si la DSP, este operationala Cum functioneaza

Platforma Corona-Forms, dezvoltata de Ministerul Sanatatii si de STS si prin intermediul careia rezultatele testelor COVID venite de la laborator vor ajunge prin SMS simultan la pacient, la medicul de familie si la DSP, este operationala de miercuri, a anuntat Nelu Tataru. El a spus ca spera ca pana la sfarsitul acestei saptamani sa fie operationala si ancheta epidemiologica online, care va usura foarte mult activitatea specialistilor.

Tehnica prin care ar putea fi regenerat nervul optic in tratarea glaucomului

Oamenii de stiinta au folosit terapia genica pentru a regenera fibrele nervoase deteriorate ale ochiului, intr-o descoperire care ar putea ajuta la dezvoltarea de noi tratamente pentru glaucom,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )