Libnet.ro
UNICEF

16:30

KLAUS IOHANNIS A PROMULGAT LEGEA APROBATA DE PARLAMENT Impozite reduse pentru patronii din turism

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS A PROMULGAT LEGEA APROBATA DE PARLAMENT Impozite reduse pentru patronii din turism

Impozitul pe cladirile si terenurile folosite in prestarea serviciilor turistice va fi redus cu 50% conform actului normativ promulgat, ieri, de presedintele Klaus Iohannis, prin care se aduc modificari legii 2272015 privind Codul fiscal. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis a promulgat legea care prevede confiscarea extinsa a averilor, dupa o condamnare definitiva si o pedeapsa mai mare de 4 ani de inchisoare

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni Legea pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul penal in vederea transpunerii unor directive ale Uniunii Europene. Actul normativ prevede confiscarea extinsa se dispune asupra bunurilor dobandite de persoana condamnata intr-o perioada de 5 ani inainte si, daca este cazul, dupa momentul savarsirii infractiunii, pana la data emiterii actului de sesizare a instantei.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind confiscarea extinsa a bunurilor dobandite de persoanele condamnate

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, actul normativ care prevede confiscarea extinsa a averilor in cazul persoanelor care au primit o condamnare definitiva si o pedeapsa mai mare de 4 ani de inchisoare.

Legea privind regimul armelor, retrimisa in Parlament de catre Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a trimis in Parlament spre reexaminare modificarile la legea privind reg.

Klaus Iohannis nu este de acord cu legea exonerarii de la plata unor sume incasate nelegal

Klaus Iohannis a retrimis in Parlament legea de exonerare a personalului platit din fonduri publice .

Impozitul se reduce la jumatate pentru cladirile si terenurile folosite in scopuri turistice. Presedintele a promulgat legea

Miercuri, presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea adoptat de catre Parlament in octombrie, cu privire la reducerea impozitului cu 50% pentru cladirile si terenurile folosite in scopuri turistice. Obiectul.

Scade impozitul pentru o serie de terenuri si cladiri. Presedintele a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri actul normativ care aduce modificari Legii 2272015 privind Codul fiscal, transmite Administratia Prezidentiala. Astfel impozitul pe cladirile si terenurile folosite in prestarea serviciilor turistice va fi redus cu 50%.

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, pentru reexaminare, legea privind protectia si promovarea drepturilor copilului

Presedintele Klaus Iohannis a trimis miercuri, pentru reexaminare, in Parlament actul normativ care modifica Legea 2722004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului, transmite Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului spre reexaminare modificarile la legea privind regimul armelor si munitiilor. Presedintele critica relaxarea conditiilor privind detinerea armelor de catre condamnati

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului spre reexaminare Legea ce modifica si completeaza Legea 2952004 privind regimul armelor si al munitiilor. Actul normativ in cauza relaxeza conditiile privind.

Klaus Iohannis a retrimis Parlamentului legea de exonerare a personalului platit din fonduri publice de la plata unor sume incasate nelegal

Presedintele Klaus Iohannis a trimis miercuri Parlamentului spre reexaminare actul normativ care modifica legea 782018 privind exonerarea personalului platit din fonduri publice de la plata unor sume reprezentand venituri de natura salariala. Seful statului precizeaza ca se impune reanalizarea modalitatii de reglementare.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru cei care incalca legea si dau petreceri cu multi invitati

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca autoritatile sa fie mai ferme in aplicarea legii in cazul celor care incalca legea si dau petreceri la care participa numeroase persoane.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )