Libnet.ro
UNICEF

17:45

Klaus Iohannis, declaratii dupa intalnirea cu premierul Maia Sandu: Romania poate acorda asistenta Moldovei

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, declaratii dupa intalnirea cu premierul Maia Sandu: Romania poate acorda asistenta Moldovei

UPDATEPremierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita marti dimineata, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis. Romania este si va fi cel mai constant si dedicat. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, declaratii de ultima ora dupa intalnirea cu Maia Sandu: Romania va ramane cel mai sincer sustinator al eforturilor Republicii Moldova

UPDATEPrim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita marti, la Palatul Victoria, de premierul Viorica Dancila. Noul lidel al social-democratilor, Viorica Dancila, a mai precizat ca Romani.

EXCLUSIV Nicolae Popescu, ministrul de Externe din Republica Moldova: Maia Sandu va avea discutii la Bucuresti atat cu presedintele Klaus Iohannis, cat si cu premierul Viorica Dancila. Va merge si in Parlament

EXCLUSIV ONLINE Ministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene de la Chisinau, Nicolae Popescu, a anuntat luni, la Bucuresti, ca prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu,va avea discutii.

Ana Birchall, declaratii dupa intalnirea cu reprezentantii MCV: Vreau sa va spun ca a fost o intalnire foarte buna

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, s-a intalnit marti cu o delegatie din partea Uniunii Europene in cadrul primei misiuni de evaluare a Mecanismului de Cooperare si Verificare organizate in Romania in acest.

Maia Sandu, primita la Cotroceni. Ce inseamna aceasta vizita pentru Republica Moldova

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primit in dimineata de marti, la Palatul Cotroceni. Oficialul a fost primit de presedintele Klaus Iohannis si urmeaza ca cei doi sa sustina declaratii comune de presa. Maia Sandu, premierul Republicii Moldova, a fost primita la Cotroceni Maia Sandu a avut prima vizita a sefului Executivului, dupa recunoasterea .

Presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu premierul moldovean Maia Sandu: Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti dimineata, ca Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova, in conditiile in care seful statului a primit-o pe.

Maia Sandu, primita de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni: Premierul moldovean se va intalni si cu Viorica Dancila, si cu reprezentantii Parlamentului (FOTO)

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita, marti dimineata, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis. Sefa executivului de la Chisinau se va mai intalni, la Bucuresti, cu premierul.

Viorica Dancila va sustine o declaratie de presa, dupa intalnirea cu premierul Republicii Moldova

Prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita marti, la Palatul Victoria, de premierul Viorica Dancila. Acestea vor sustine o declaratie comuna incepand cu ora 11:00. Sefa.

Viorica Dancila, dupa discutiile cu Maia Sandu: Vom organiza o sedinta comuna a guvernelor Romaniei si Republicii Moldova

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, in cadrul conferintei de presa comuna cu prim-ministrul moldovean, Maia Sandu, ca va avea loc o sedinta comuna a Guvernelor Romaniei si Republicii Moldova.

Maia Sandu, in Romania. Iohannis anunta crearea unui grup de experti comuni cu Republica Moldova. M. Sandu: Avem mare nevoie de sprijinul Romaniei

Presedintele Klaus Iohannia a declarat, marti, dupa disicutia cu premierul moldovean Maia Sandu, ca a propus creare a unui grup de experti care, impreuna cu expertii din Republica Moldova, sa identifice domeniile in care este nevoie de asistenta si sa fie demarate proiecte concrete. Este prima vizita a premierului moldovean, dupa instalarea Executivului de la Chisinau.

VIDEO Maia Sandu, primita la Cotroceni. Este prima vizita externa a premierului de la Chisinau. Iohannis: Romania sprijina parcursul european al R. Moldova si deblocarea asistentei financiare europene Sandu: Avem mare nevoie de sprijinul Romaniei

Premierul Republicii Moldova Maia Sandu a fost primit marti dimineata, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis. Este prima vizita a sefului Executivului, dupa recunoasterea Guvernului moldovean. Seful statului a declarat ca sustine parcursul european al Republicii Moldova si solutionarea conflictului din Transnistria cu respectarea integritatii teritoriale a R. Moldova. De asemenea, Iohannis a mai spus ca Romania sustine deblocarea asistentei financiare europene pentru Chisinau si crearea unui grup de lucru mixt romano-moldovean pentru consolidarea institutiilor moldovene. La randul sau, Maia Sandu a spus, dupa discutiile cu Klaus Iohannis, ca are incredere ca Romania le va fi alaturi cetatenilor in calitate de aliat de baza in parcursul european. Ea a amintit si de mostenirea regimului oligarhic, care este una foarte grea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )