Libnet.ro
UNICEF

14:31

Iohannis saluta semnarea Tratatului comercial intre Uniunea Europeana si Canada (CETA)

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis saluta semnarea Tratatului comercial intre Uniunea Europeana si Canada (CETA)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, saluta semnarea Tratatului comercial intre Uniunea Europeana si Canada CETA), context care permite operationalizarea acordului dintre tara noastra si Canada privind eliminarea deplina a vizelor pentru cetatenii romani incepand cu data de 1 decembrie 2017, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis saluta semnarea acordului CETA: Romanii vor putea beneficia de efectele economice pozitive si nici nu vor mai fi tratati diferit in chestiunea circulatiei pe teritoriul Canadei

Presedintele Klaus Iohannis a salutat semnarea acordului de liber schimb dintre Uniunea Europeana si Canada si a vorbit despre dublul efect pe care acest eveniment il are asupra.

Iohannis saluta semnarea acordului CETA. Ce impact ar putea avea acesta

Presedintele Klaus Iohannis a salutat, duminica, semnarea acordului CETA, in urma careia vizele pentru romanii care vor sa calatoreasca in Canada vor fi ridicate din anul 2017.

Parlamentul din Valonia a votat pentru semnarea acordului dintre Uniunea Europeana si Canada

Parlamentul regiunii belgiene Valonia a dat, vineri, unda verde pentru semnarea acordului de liber-schimb dintre Uniunea Europeana si Canada, de catre Belgia.

Duminica este programat summit-ul UE - Canada pentru semnarea acordului CETA. O consecinta ar fi renuntarea la sistemul de vize pentru Canada

Reuniunea la varf pentru semnarea acordului de liber schimb intre Uniunea Europeana si Canada CETA) va avea loc duminica, a anuntat vineri seara presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

Misiune indeplinita. Donald Tusk jubileaza pe Twitter. Summitul UE-Canada pentru semnarea CETA va avea loc duminica

Duminica va avea loc reuniunea pentru semnarea acordului de liber schimb intre Uniunea Europeana si Canada CETA), potrivit anuntului facut de Donald Tusk, presedintele Consiliului European. Misiune.

Comisarul UE pentru comert: Acordul comercial UE-SUA nu e mort, negocierile vor fi reluate cu urmatoarea administratie

Proiectul de acord de liber-schimb intre Uniunea Europeana si Statele Unite nu a murit, iar negocierile vor fi reluate cu viitoarea administratie americana, dupa alegerile din luna noiembrie, a declarat sambata comisarul european pentru comert, Cecilia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )