Libnet.ro
UNICEF

08:00

Iohannis a semnat decretul de numire Oprea ca premier interimar

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iohannis a semnat decretul de numire Oprea ca premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar al Guvernului Romaniei, pe perioada imposibilitatii exercitarii atributiilor de prim-ministru de catre Victor Ponta. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care l-a desemnat pe Gabriel Oprea premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni, 22 iunie, decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar, pe perioada imposibilitatii exercitarii atributiilor de prim-ministru de catre domnul Victor-Viorel Ponta, anunta Administratia Prezidentiala. In comunicatul Administratiei Prezidentiale nu este mentionata perioada in care Oprea va ocupa postul de premier interimar. UPDATE: Decretul semnat de Iohannis pentru desemnarea lui Oprea ca prim-ministru interimar, publicat in Monitorul Oficial.

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Gabriel Oprea premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis l-a numit pe vicepremierul Gabriel Oprea in functia de premier interimar. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, presedintele a semnat luni, 22 iunie a. c. , Decretul de.

Vasile Blaga, despre propunerea lui Victor Ponta de a-l desemnea pe Gabriel Oprea premier interimar: Este obraznica si aroganta. Nu este atributul prim-ministrului sa stabileasca cine ii ia locul, ci a presedintelui

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat ca propunerea lui Victor Ponta de a-l desemna pe vicepremierului Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar este obraznica si aroganta, scrie Agerpres. Blaga a tinut sa.

Iohannis a semnat! Oprea este premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar al Guvernului Romaniei, pe perioada imposibilitatii exercitarii atributiilor de prim-ministru de catre Victor Ponta.

Discutie intre Iohannis si Oprea, despre postul de premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis va avea luni, la Palatul Cotroceni, o intalnire cu vicepremierul Gabriel Oprea in contextul scrisorii premierului Victor Ponta privind numirea lui ca prim-ministru interimar, .

Ce spune Tariceanu despre propunerea ca Gabriel Oprea sa fie premier interimar

Calin Popescu-Tariceanu. presedintele Senatului, este de parere ca propunerea ca Gabriel Oprea sa fie premier interimar este una, as spune, in logica naturala a lucrurilor, avand in vedere ca exista un singur vicepremier. Am discutat acest lucru cu premierul Ponta si, din punctul meu de vedere, nu vad niciun fel de probleme .

Natalia Gherman a fost numita premier interimar al Republicii Moldova

Nicolae Timofti, presedintele Republicii Moldova, a numit-o pe Natalia Gherman, vicepremier si ministrul al Afacerilor Externe si Integrarii Europene, in functia de premier interimar, informeaza Moldpres.

Calin Popescu Tariceanu, despre numirea lui Gabriel Oprea in functia de premier interimar: Nu cred ca e rolul meu sa ii dau sfaturi lui Victor Ponta in aceasta privinta. Probabil ca la recomandarea medicilor a trebuit sa ia anumite decizii

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca a comunicat cu premierul Victor Ponta in diferite feluri si nu ca nu e rolul lui de a-i da sfaturi in privinta numirea lui Gabriel Oprea in.

UPDATE Ministrul afacerilor externe si integrarii europene, premier interimar la Chisinau. Presedintele Timofti anunta ca dupa turul doi al alegerilor locale vor incepe consultarile pentru un nou sef al guvernului

Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene, Natalia Gherman a fost desemnata in calitate de prim-ministru interimar, anunta presedintia Republicii Moldova, citata de Unimedia.

Opozitia cere demisia premierului Victor Ponta, dupa desemnarea lui Oprea ca interimar

Opozitia cere demisia lui Victor Ponta, dupa desemnarea lui Gabriel Oprea ca interimar la Guvern. Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, sustine ca Ponta a facut un pas inapoi si incearca sa se victimiz.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )