Libnet.ro
UNICEF

13:30

Iohannis a semnat decretul de numire a procurorului Felix Banila la conducerea DIICOT

Antena3 Antena3,
Iohannis a semnat decretul de numire a procurorului Felix Banila la conducerea DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a procurorului Oliver-Felix. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Felix Banila la sefia DIICOT

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a procurorului Oliver-Felix Banila, pe o perioada de 3 ani.

Felix Banila la conducerea DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a procurorului Oliver-Felix Banila, pentru o perioada de trei ani. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat astazi, 23 iulie a. c. , decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a domnului Oliver-Felix Banila - pe o perioada de 3 ani, a anuntat Administratia Prezidentiala.

UPDATE Iohannis a semnat numirea lui Felix Banila la conducerea DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de numire a lui Felix Banila in functia de procuror-sef DIICOT. Banila a declarat, pentru Mediafax, ca primul lucru pe care-l va face este o evaluare a intregii structuri, pentru a vedea ce situatii trebuie indreptate.

Iohannis a semnat decretul pentru numirea unui nou sef la DIICOT

PresedinteleKlaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Oliver-Felix Banila in functia de procuror-sef al DIICOT. Mandatul acestuia dureaza trei ani. Presedintele Romaniei, domnul Klaus.

Klaus Iohannis a semnat decretul de promulgare a legii privind organizarea juridica

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de promulgare a legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara, anunta Administratia Prezidentiala intr-un.

Cine este Oliver Felix Banila, numit in functia de procuror-sef al DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) a lui Oliver-Felix.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )