Libnet.ro
UNICEF

13:45

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Felix Banila la sefia DIICOT

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Felix Banila la sefia DIICOT

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a procurorului Oliver-Felix Banila, pe o perioada de 3 ani. continuă pe Adevărul

Iohannis a semnat decretul pentru numirea unui nou sef la DIICOT

PresedinteleKlaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Oliver-Felix Banila in functia de procuror-sef al DIICOT. Mandatul acestuia dureaza trei ani. Presedintele Romaniei, domnul Klaus.

Iohannis a semnat decretul de numire a procurorului Felix Banila la conducerea DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a procurorului Oliver-Felix.

Klaus Iohannis a semnat decretul de promulgare a legii privind organizarea juridica

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de promulgare a legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara, anunta Administratia Prezidentiala intr-un.

UPDATE Iohannis a semnat numirea lui Felix Banila la conducerea DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de numire a lui Felix Banila in functia de procuror-sef DIICOT. Banila a declarat, pentru Mediafax, ca primul lucru pe care-l va face este o evaluare a intregii structuri, pentru a vedea ce situatii trebuie indreptate.

Tudorel Toader, dupa numirea lui Felix Banila la DIICOT: Apreciem desemnarea, chiar dupa o lunga perioada de citire

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara, la Romania TV, ca apreciaza desemnarea de catre presedintele Klaus Iohannis a lui Felix Banila in calitate de procuror-sef al DIICOT, chiar daca acest demers vine dupa o lunga perioada de reflectie, intelegere sau citire.

Tudorel Toader il IRONIZEAZA pe Klaus Iohannis: Apreciem desemnarea lui Banila la DIICOT, chiar dupa o LUNGA perioada de CITIRE

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu a scapat ocazia, dupa numirea lui Felix Banila la conducerea DIICOT, sa il ironizeze pe seful statului. Oficialul guvernamental a afirmat, luni seara, ca apreciaza.

Dragnea, despre OUG pe amnistie si gratiere: Nu vreau sa comentez informatiile iesite de la securistii din presa; nu ma intereseaza incitarile lui Klaus Iohannis la proteste, care sunt dincolo de Constitutie

Presedintele PSD Liviu Dragnea spune, referitor la OUG pe amnistie si gratiere, ca nu doreste sa comenteze informatiile fabricate de securistii din presa, care au fost lansate doar pentru a scoate oamenii in strada. Dragnea a adaugat ca nu il intereseaza incitarile presedintelui Klaus Iohannis la proteste, incitari care sunt ilegale.

Vasile Blaga: Nu am avut nicio ntlnire cu presedintele Klaus Iohannis

Fostul co-presedinte PNL Vasile Blaga a declarat, pentru Mediafax, ca nu s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis si ca este de cateva zile plecat la Mamaia. Precizarea vine in contextul in care in spatiul public au aparut informatii, pe surse, ca cei doi ar fi avut o intalnire joi, la Palatul Cotroceni.

Teodorovici: ANAF a trimis azi o solicitare catre Oficiul de Cadastru pentru intabularea casei pierdute n instanta de presedintele Klaus Iohannis

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a spus, vineri, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca ANAF a trimis azi o solicitare catre Oficiul de Cadastru pentru intabularea imobilului din Sibiu care a apartinut presedintelui Klaus Iohannis.

CCR il amana pe Klaus Iohannis: Legile Justitiei mai asteapta

Curtea Constitutionala a Romaniei va discuta sesizarea lui Klaus Iohannis privind statutul magistratilor pe 18 septembrie. Iohannis a trimis, joi, CCR sesizarea cu privire la neconstitutionalitatea Legii pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2683 seconds )