Libnet.ro
UNICEF

15:15

Iohannis a semnat decretul pentru numirea unui nou sef la DIICOT

B1 B1,
Iohannis a semnat decretul pentru numirea unui nou sef la DIICOT

PresedinteleKlaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Oliver-Felix Banila in functia de procuror-sef al DIICOT. Mandatul acestuia dureaza trei ani. Presedintele Romaniei, domnul Klaus. continuă pe B1

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Felix Banila la sefia DIICOT

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a procurorului Oliver-Felix Banila, pe o perioada de 3 ani.

Iohannis a semnat decretul de numire a procurorului Felix Banila la conducerea DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a procurorului Oliver-Felix.

Klaus Iohannis a semnat decretul de promulgare a legii privind organizarea juridica

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de promulgare a legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara, anunta Administratia Prezidentiala intr-un.

Cine este Oliver Felix Banila, numit in functia de procuror-sef al DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) a lui Oliver-Felix.

Ultima zi pentru postul de procuror-sef al DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, astazi dimineata, ca, in opinia sa, nu au existat pana acum candidaturi pentru conducerea DNA pentru ca unii dintre procurori considera ca numirea se va face ca in precedent, in baza unor intelegeri politice, uneori, si, de asemenea, ei cunosc foarte bine realitatea de la DNA, unde este nevoie de multa munca pentru a pune Directia in parametrii constitutionali, pentru a o face sa functioneze normal si sa le redea increderea romanilor in acesta institutie. Toader s-a declarat din nou convins ca astazi vor fi depuse candidaturi pentru postul de procuroru-sef al DNA, relateaza News. ro.

Cautari disperate pentru salvarea unui copil de cinci ani, cazut intr-un parau din Fagaras

Pompierii militari din Fagaras intervin vineri seara pentru cautarea si salvarea unui minor care a cazut intr-un parau din apropierea fostului combinat chimic, informeaza purtatorul de cuvant al ISU.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )