Libnet.ro
UNICEF

07:30

IOHANNIS A STABILIT TEMELE PENTRU REFERENDUMUL DIN 26 MAI: Fara amnistie si gratiere pentru corupti si fara OUG pe justitie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS A STABILIT TEMELE PENTRU REFERENDUMUL DIN 26 MAI: Fara amnistie si gratiere pentru corupti si fara OUG pe justitie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, ieri cele doua teme care vor fi supuse referendumului din 26 mai. Prima se refera la interzicerea amnis-tiei si gratierii pentru infractiunile de coruptie, iar a doua - la interzicerea adoptarii de guvern a ordonantelor de urgenta in domeniul infractiunilor, pedepselor, corelata cu dreptul altor autoritati de a sesiza Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) cu privire la respectivele acte normative. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu: Referendumul din 26 mai este doar un instrument prin care Iohannis intra mai devreme in campanie electorala

Calin Popescu Tariceanu a declarat,joi, in cadrul unei conferinte de presa ca referendumul din 26 mai este doar un instrument prin care Klaus Iohannis intra mai devreme in.

Augustin Zegrean: Referendumul din 26 mai nu va avea rezultat prin felul in care a fost conceput / Ambele teme propuse de presedinte implica modificarea Constitutiei

Referendumul din 26 mai are rost, dar nu va avea rezultat prin felul in care a fost conceput, pentru ca ambele teme propuse de presedintele Klaus Iohannis implica modificarea Constitutiei, procedura foarte complicata, a declarat pentru HotNews. ro fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean.

ALERT - KLAUS IOHANNIS: Am trimis Parlamentului scrisoarea referitoare la temele referendumului din 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat astazi ca a trimis Parlamentului scrisoarea referitoare la temele referendumului din 26 mai.

Iohannis anunta temele pentru referendum: Interzicerea amnistiei si gratierii pentru corupti si CSM si inalta Curte sa poata contesta ordonantele la CCR

Presedintele Romaniei sustineo declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis a declarat ca a trimis scrisoarea la Parlament cu privire la temele dezbatute la referendumul de pe 26 mai. Azi.

PE TEMA REFERENDUMULUI DIN 26 MAI: Iohannis se va consulta, saptamana viitoare, cu partidele parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa se consulte, saptamana viitoare, cu partidele si formatiunile parlamentare pe tema referendumului care va avea loc pe 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare.

CTP, despre temele pentru referendum: Niste linii trase cu creta, peste care speram sa nu sara o haita de lupi

Cristian Tudor Popescu a criticat, la Digi24, temele anuntate de presedintele Klaus Iohannis pentru referendumul din 26 mai, spunand ca amnistia si gratierea nu rezolva problema paralizarii Justitiei.

Ludovic Orban, dupa anuntul lui Iohannis: Somez PSD sa inceteze orice agresiune impotriva justitiei

Liderul PNL, Ludovic Orban, s-a declarat de acord cu temele propuse de Klaus Iohannis pentru referendumul din 26 mai si a cerut PSD sa inceteze orice agresiune impotriva justitiei.

Iohannis a iesit la declaratii. Presedintele a stabilit temele pentru referendum

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut joi, de la ora 14:00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Seful statului a anuntat temele pentru referendumul din data de 26 mai. UPDATE / Ce a declarat presedintele Klaus Iohannis: Am transmis Parlamentului scrisoarea referitoare la cele 2 probleme de interes national care vor fi supuse consultarii populare [] .

VIDEO Iohannis a anuntat temele pentru referendum: interzicerea amnistiei si gratierii pentru coruptie si interzicerea adoptarii unei OUG pe Justitie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat temele pentru referendumul din data de 26 mai. Prima tema: interzicerea amnistiei si gratierii pentru infractiuni de coruptie. A doua tema: posibilitatea ca CSM sau Curtea Suprema sa conteste ordonantele de urgenta la CCR. in prezent, aceasta prerogativa o are doar Avocatului Poporului.

Ion Cristoiu: Iohannis incearca sa gaseasca o intrebare care sa nu fie boicotata

Jurnalistul Ion Cristoiu a precizat, joi seara, ca presedintele Iohannis intampina o problema de ordinul interogatiei, in ceea ce priveste referendumul din 26 mai, respectiv intrebarea centrala care sa nu pr.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )