Libnet.ro
UNICEF

19:00

Tariceanu: Referendumul din 26 mai este doar un instrument prin care Iohannis intra mai devreme in campanie electorala

Antena3 Antena3,
Tariceanu: Referendumul din 26 mai este doar un instrument prin care Iohannis intra mai devreme in campanie electorala

Calin Popescu Tariceanu a declarat,joi, in cadrul unei conferinte de presa ca referendumul din 26 mai este doar un instrument prin care Klaus Iohannis intra mai devreme in. continuă pe Antena3

Augustin Zegrean: Referendumul din 26 mai nu va avea rezultat prin felul in care a fost conceput / Ambele teme propuse de presedinte implica modificarea Constitutiei

Referendumul din 26 mai are rost, dar nu va avea rezultat prin felul in care a fost conceput, pentru ca ambele teme propuse de presedintele Klaus Iohannis implica modificarea Constitutiei, procedura foarte complicata, a declarat pentru HotNews. ro fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean.

ALERT - KLAUS IOHANNIS: Am trimis Parlamentului scrisoarea referitoare la temele referendumului din 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat astazi ca a trimis Parlamentului scrisoarea referitoare la temele referendumului din 26 mai.

PE TEMA REFERENDUMULUI DIN 26 MAI: Iohannis se va consulta, saptamana viitoare, cu partidele parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa se consulte, saptamana viitoare, cu partidele si formatiunile parlamentare pe tema referendumului care va avea loc pe 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare.

KLAUS IOHANNIS: Vom avea referendum pe 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca a decis sa faca o reconsultare a Parlamentului pentru largirea ariei de cuprindere a referendumului din 26 mai.

Tariceanu ii cere lui Iohannis sa semneze urgent revocarea procurorului general: Dovediti ca independenta justitiei pe care o clamati zilnic nu este doar un slogan electoral

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, i-a trimis miercuri o scrisoare deschisa lui Klaus Iohannis, prin care ii cere sa semneze urgent decretul de revocare din functie a procurorului general, urmare a dezvaluirilor potrivit carora Augustin Lazar ar fi refuzat eliberarea disidentului Iulius Filip, in timpul regimului comunist. Aveti astazi ocazia sa dovediti ca independenta justitiei pe care o clamati in fiecare zi nu este doar un slogan electoral, ci un principiu in care credeti cu adevarat, ii scrie Tariceanu lui Iohannis.

PAUL STANESCU: Romanii trebuie sa iasa la vot pe 26 mai

Senatorul Paul Stanescu, presedinte al PSD Olt, a afirmat astazi ca romanii trebuie sa iasa la vot pe 26 mai si sa se exprime asa cum cred ei.

Tariceanu, dezvaluiri din razboiul politic: Iohannis se foloseste de referendum

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat joi seara, la Antena 3, ca presedintele Klaus Iohannisfoloseste referendumul ca instrument pentru a intra in jocul politic. imi voi.

Cum vrea PSD sa obtina boicotarea referendumului pe justitie

Organizarea referendumului pe justitie in ziua alegerilor europarlamentare da peste cap planurile PSD. Tabara social-democrata se mobilizeaza pentru a obtine invalidarea consultarii populare. Referendumul pe justitie, din 26 mai, reprezinta un pariu riscant pentru presedintele Klaus Iohannis, care pare cu un picior in campania electorala. Seful statului spera sa obtina atat oprirea ordonantelor care ar [] .

TARICEANU: Scrisoare celor 12 ambasade este total deplasata

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, astazi, ca scrisoarea celor 12 ambasade care isi exprima ingrijorari cu privire la statul de drept in tara noastra este total deplasata.

SEMNAL ELECTORAL Puterea nu mai este foarte populara la urne

Alegerile din trei state europene, doua din afara UE, transmit un semnal foarte clar: oamenii nu mai sunt tentati sa mearga pe mana figurilor cunoscute, aflate la putere, si incearca altceva. in Ucraina un actor de comedie a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale, in Slovacia o avocata liberala a devenit prima femeie presedinte al acestei tari, iar in Turcia, opozitia a oferit mai multe surprize in marile orase, desi la un moment dat parea ca partidul sustinut de Recep Tayyip Erdogan va domina aceasta runda electorala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )