Libnet.ro
UNICEF

00:07

Iohannis: Suntem unul dintre cei mai fermi aliati ai SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis: Suntem unul dintre cei mai fermi aliati ai SUA

Presedintele Klaus Iohannis a primit ieri, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Camerei Reprezentantilor din Congresul Statelor Unite ale Americii, prilej cu care a evidentiat ca Romania este unul dintre cei mai de incredere si fermi aliati ai SUA in regiune, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis: Romania, unul dintre cei mai fermi aliati ai Statelor Unite

Presedintele Klaus Iohannis a primit joi, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Camerei Reprezentantilor din Congresul Statelor Unite ale Americii, prilej cu care a evidentiat ca Romania este unul dintre cei mai de incredere si fermi aliati ai SUA in regiune, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale citat de Agerpres.

Imagini cu momentul cand unul dintre teroristii din Munchen fuge de la locul comiterii unui atac (VIDEO)

Pe retele de socializare a aparut un video in care se prezinta momentul in care unul dintre teroristii implicat int atacurile armate din Munchen, Germania, fuge dintr-un McDonalds une a tras mai.

Dialog incredibil in timpul atacurile din Munchen: Unul dintre atacatorii a strigat Sunt german (VIDEO)

Unul dintre atacatorii din Munchen a fost filmat in timp ce se afla pe acoperis si a avut un dialog cu una din victimele sale. - Are o arma, tocmai a incarcat-o! - Sunt german! - Esti un .

Tragedie pe doua roti in Brasov: Un motociclist si prietenul sau au fost spulberati de o masina. Unul dintre tineri trebuia sa faca nunta in weekend

Accident cumplit pentru doi tineri la Brasov. Cei doi, unul in varsta de 26 de ani, celalalt de 27 si-au pierdut viata dupa ce motocicleta pe care se aflau a fost spulberata de o masina. Unul.

Atentatul din Munchen: Presa germana anunta ca unul dintre atacatori s-a sinucis (VIDEO)

Mai multi martori ai atentatului terorist din Munchen au declarat ca cel putin 3 atacatori au deschis focul asupra multimii, potrivit bbc. com. Potrivit presei germane, politia nu a reusit sa prinda.

Studiu: Cei mai multi copii sunt traficati de parintii lor

Peste doua treimi dintre victimele traficului cu fiinte umane din Romania, cu varsta de 18 ani, au fost traficate de o persoana apropiata sau de o persoana cunoscuta si considerata de incredere.

SOC iN MEDIA! Mai multe jurnaliste, hartuite SEXUAL de sef: Directorul executiv negociaza parasirea institutiei (VIDEO)

Mai multe prezentatoare tv si-au reclamat seful dupa ce, sustine acestea, au fost hartuite sexual. O ancheta este in desfasurare in acet moment. Cazul vizeaza unul dintre cele mai importante.

Top 3 cei mai cunoscuti romani cautati prin Interpol. Codrut Marta, cea mai misterioasa disparitie din lista cu 160 de infractori din Romania

160 de romani se afla pe lista Most Wanted a Interpolului, ei fiind cautati pentru ca au comis infractiuni grave, multi dintre acestia primind intre timp pedepse mari cu inchisoarea.

Top: tarile cu cei mai multi milionari din lume

Dorinta de a ajunge milionar se regaseste cel mai probabil in mintile oamenilor din intreaga lume, mai putin ale celor care au ajuns deja miliardari. Multi dintre noi ne ghidam spre activitatile bine platite, job-uri pe care probabil nu le facem din.

FOTO Cei mai buni elevi oradeni la italiana, premiati de Centrul Cultural Italian din Oradea

Centrul Cultural Italian din Oradea i-a premiat pe cei patru tineri bihoreni care au reprezentat cu succes judetul nostru la Olimpiada Nationala de Limbi Romanice, de la Piatra-Neamt.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )