Libnet.ro
UNICEF

22:45

Iohannis testeaza trenul catre Aeroportul Otopeni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iohannis testeaza trenul catre Aeroportul Otopeni

Testele pe calea ferata Gara de Nord - Otopeni au inceput de vineri, 18 septembrie, ministrul Transporturilor afirmand zilele trecute ca noua investitie ar putea fi data in folosinta din 12 decembrie. Clubferoviar. ro scrie ca luni este asteptat. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis testeaza luni linia ferata spre Otopeni, cu o Sageata Albastra

Presedintele Klaus Iohannis va testa luni linia de cale ferata Gara de Nord Aeroportul Otopeni. Presedintele va parcurge acest traseu cu un tren care apartine CFR Calatori, respectiv cu o Sageata Albastra, scrie Club Feroviar.

Primele imagini din trenul care leaga Gara de Nord de Aeroportul Otopeni

Antena 3 a difuzat imagini din trenul care va lega Gara de Nord de Aeroportul Otopeni. Lucrarile la cea mai noua ruta feroviara sunt aproape gata.

Primele imagini din trenul care face legatura intre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni

Antena 3 a difuzat imagini din trenul care va lega Gara de Nord de Aeroportul Otopeni. Lucrarile la cea mai noua ruta feroviara sunt aproape gata.

Solutie: Trenuri la Aeroportul Otopeni la cadenta de 10 minute

Un proaspat comunicat al CFR Calatori ne spune ca in urma analizei graficelor de circulatie impreuna cu CFR Infrastructura s-a ajuns la concluzia ca pentru inceput s-ar putea asigura o cadenta a viitoarei legaturi dintre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni de 50 de minute. Dan Costescu incearca sa indulceasca amarul stirii cu idea ca pentru debutul serviciului e suficient pentru ca incarcarea va fi mica. Numai ca o astfel de abordare este complet gresita. Nu faci serviciul dupa trafic, mai ales cand scopul liniei este sa decongestioneze reteaua rutiera.

Klaus Iohannis este asteptat, luni, sa testeze linia feroviara dintre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat, luni, sa testeze cum se circula cu trenul de la Gara de Nord pana la Aeroportul International Henri Coanda, potrivit unor surse politice. Testele pe calea ferata care.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )