Libnet.ro
UNICEF

18:30

Klaus Iohannis testeaza luni linia ferata spre Otopeni, cu o Sageata Albastra

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis testeaza luni linia ferata spre Otopeni, cu o Sageata Albastra

Presedintele Klaus Iohannis va testa luni linia de cale ferata Gara de Nord Aeroportul Otopeni. Presedintele va parcurge acest traseu cu un tren care apartine CFR Calatori, respectiv cu o Sageata Albastra, scrie Club Feroviar. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis este asteptat, luni, sa testeze linia feroviara dintre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat, luni, sa testeze cum se circula cu trenul de la Gara de Nord pana la Aeroportul International Henri Coanda, potrivit unor surse politice. Testele pe calea ferata care.

Klaus Iohannis, declaratie socanta cu privire la sistemul romanesc de sanatate. Ce ii asteapta pe romani in urmatoarea perioada

Klaus Iohannis a facut in cursul serii de miercuri dezvaluiri infricosatoare, dar adevarate, cu privire la capacitatea sistemului medical romanesc de a gestiona o eventuala dubla pandemie. Presedintele Romaniei a avertizat in cadrul unei conferinte de presa ca pandemia este departe de a se fi terminat. Klaus Iohannis, apel la responsabilitatea romanilor in ziua in .

KLAUS IOHANNIS: Este evident ca infrastructura din Romania a ramas mult in urma, nu prea s-a vrut sa se dezvolte

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca este evident ca infrastructura din Romania a ramas mult in urma, pentru ca nu prea s-a vrut sa se dezvolte, subliniind ca aceasta paradigma se va schimba.

Klaus Iohannis a semnat decretul chiar azi! Reducerea varstei de pensionare pentru acesti romani

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul astazi, in ceea ce priveste reducerea varstei de pensionare pentru o categorie de romani. Legea a fost promulgata, vineri, si priveste sistemul unitar de pensii publice. Ce categorie de pensionari vor fi beneficiarii noii legi vedeti un pic mai jos. Este oficial. Varsta de pensionare s-a micsorat cu doi .

KLAUS IOHANNIS: Astfel de apucaturi electroraliste am vazut pe vremea lui Dragnea

Klaus Iohannis a reactionat dur la amendamentele aduse de parlamentarii PSD rectificarii bugetare si.

Klaus Iohannis, mesaj de Anul Nou evreiesc: O ocazie in plus pentru a ne intari prin cunoastere, incredere si dialog

Anul Nou evreiesc se sarbatoreste astazi, iar cu aceasta ocazie, presedintele Klaus Iohannis a transmis cu aceasta ocazie calde felicitari, urari de sanatate si bucurie, conducerii Federatiei.

VIDEO. Klaus Iohannis participa la deschiderea tronsonului de autostrada Iernut - Chetani

Presedintele Klaus Iohannis participa, vineri, la ora 14,00, la deschiderea tronsonului de autostrad.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru noul premier al Japoniei, Yoshihide Suga

Presedintele Klaus Iohannis a transmis in aceasta zi un mesaj noului prim-ministru al Japoniei Yoshihide Suga si a precizat ca are incredere ca intelepciunea si experienta acestuia ii va asigura un mandat de succes, in ciuda contextului nefavorabil generat de pandemia de coronavirus, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Iohannis testeaza trenul catre Aeroportul Otopeni

Testele pe calea ferata Gara de Nord - Otopeni au inceput de vineri, 18 septembrie, ministrul Transporturilor afirmand zilele trecute ca noua investitie ar putea fi data in folosinta din 12 decembrie. Clubferoviar. ro scrie ca luni este asteptat.

Ion Cristoiu, teorie-bomba. Ce a facut Klaus Iohannis pentru Nicusor Dan

Ion Cristoiu afirma ca presedintele Iohannis a convocat conferinta de miercuri pentru a-l apara pe candidatul PNL la Bucuresti, Nicusor Dan, in scandalul momentului, fara a fi acuzat ca a incalcat Constitutia, gratie intrebarilor aranjate cu unii ziaristi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )