Libnet.ro
UNICEF

09:30

Iohannis: Victorie! Am reusit sa invingem PSD mai mult decat oricand in ultimii 30 de ani

România Liberă România Liberă,
Iohannis: Victorie! Am reusit sa invingem PSD mai mult decat oricand in ultimii 30 de ani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor,. continuă pe România Liberă

Iohannis: Victorie! Am reusit sa invingem PSD mai mult decat oricand in ultimii 30 de ani! (VIDEO)

Duminica, romanii au facut un pas mare pentru ca PSD sa fie inlaturat complet de la putere, dar nu este pasul decisiv, a declarat Klaus Iohannis, dupa ce exit-poll-urile de la sfarsitul zilei l-au dat.

Cum se voteaza in Prahova. Barbatii mai harnici decat femeile in primele doua ore de la deschiderea sectiilor

Barbatii din Prahova sunt mult mai constiinciosi decat femeile cand vine vorba despre alegerea noului presedinte, arata o statistica publicata pe site-ul Bec. ro.

VIDEO Klaus Iohannis: Niciodata romanii nu au votat atat de clar si de mult impotriva PSD USR-PLUS a avut un candidat foarte bun

Klaus Iohannis, cotat de sondaje pe primul loc dupa primul tur al alegerilor prezidentiale, a afirmat, dupa inchiderea urnelor in tara, ca rezultatul votului arata ca romanii au invins PSD mai mult decat oricand in ultimii 30 de ani. Niciodata romanii nu au votat atat de mult si atat de clar impotriva PSD-ului si acest lucru pentru Romania inseamna un pas enorm inainte, a afirmat Iohannis.

Rares Bogdan acuza PSD ca a devalizat bugetul statului: E mai mult decat cumplit! Ce merita omenii astia? Si-au cautat-o cu lumanarea!

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, ii acuza pe PSD-isti ca au tocat banii de la buget, lasand tara intr-o stare deplorabila. Liberalul da exemplu situatia de la Sanatate, unde bolnavii romani se.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Prezenta la vot, mult mai slaba decat cea din 2014

in ziua in care Romania isi alege presedintele, romanii au fost mai matinali ca de obicei. Dovada, prezenta la vot in primele patru ore de la deschiderea sectiilor de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Prezenta la vot, mai slaba decat cea din 2014

in ziua in care Romania isi alege presedintele, romanii au fost mai matinali ca de obicei. Dovada, prezenta la vot in primele patru ore de la deschiderea sectiilor de.

Science Report: Clitorisul face mai multe decat credeti, spune un cercetator britanic

De cand ne simtim mai confortabil vorbind despre asta in public ceea ce in linii mari nu se intampla de prea multa vreme), cele mai multe discutii in jurul functiei clitorisului s-au limitat la rolul acelui organ in placerea sexuala feminina. Dar intr-un articol nou publicat in revista Clinical Anatomy, Roy J. Levin de la Universitatea Sheffield argumenteaza ca clitorisul are atat functie procreativa reproductiva), cat si recreativa placere) de egala importanta.

Digisport: Ce tragedie! Dupa ce a scapat de doua ori de cancer, Dwight Ritchie a murit, la 27 de ani, in timp ce facea ce iubea mai mult

Boxul are parte in ultimele zile numai de vesti dintre cele mai triste. Dupa ce Nicola Rattray a fost gasita fara suflare la domiciliul sau din Inverness, de data aceasta boxerul australian Dwight Ritchie, care avea 27 de ani si participa la o sesiune de sparring, a murit subit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2713 seconds )