Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ion Cristoiu: Cutremur pe scena politica: Traian Basescu chiar candideaza!

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu: Cutremur pe scena politica: Traian Basescu chiar candideaza!

Ion Cristoiu a afirmat, pe blogul personal, ca inscrierea oficiala a lui Traian Basescu in cursa pentru Primaria Capitalei il va transforma intr-o umbra pe Nicusor Dan, daca acesta, dupa esecul Dreptei unite, nu va renunta la sfaturile consilierilor platiti regeste de PNL pentru a se afirma pe cont propriu. continuă pe Antena3

Traian Basescu si-a depus candidatura pentru Primaria Generala: Voi face peste 30% Despre traficul din Bucuresti: Parca-mi vine sa rad. La noi e ca la filmele cu Stan si Bran (VIDEO)

Traian Basescu si-a depus candidatura pentru Primaria Generala a Capitalei. Acum europarlamentar PMP, el este convins ca va obtine peste 30% in optiunile de vot: vom vedea daca va fi suficient. Basescu a .

Traian Basescu: Stiu ce trebuie facut in Bucuresti. Mi-e dor de administratie si aproape nu conteaza cat ma costa, inclusiv pensia de europarlamentar (VIDEO)

Candidatul PMP la Primaria Capitalei, Traian Basescu, a declarat, pentru B1 TV, ca isi doreste atat de mult sa revina in administratie, incat este dispus sa renunte la salariul si pensia de.

Traian Basescu: Pensionarii sunt furati ca-n codru prin neaplicarea indexarii la 1 ianuarie a fiecarui an, asa cum cere legea. Ei au fost inselati de Lia Olguta Vasilescu

Traian Basescu sustine ca pensionarii sunt furati ca-n codru prin neaplicarea indexarii la 1 ianuarie a fiecarui an, asa cum prevede Legea 2632010. Fostul presedinte afirma ca liderii alesi sau.

Traian Basescu promite apa calda si caldura in toata Capitala

Traian Basescu, candidatul PMP la fotoliul de primar general, anticipeaza un scor electoral de cel p.

Traian Basescu isi depune candidatura pentru al doilea mandat de primar general al Capitalei

Euro-deputatul Traian Basescu vrea sa conduca destinele municipiului Bucuresti in perioada 2020 20.

Scenariu-bomba lansat de Ion Cristoiu: Se schimba totul fundamental. PNL incepe sa fie PSD-ul de pe vremuri

Ion Cristoiu a lansat un scenariu-bomba cu privire la lupta candidatilor la alegerile locale pentru Primaria Capitalei. Jurnalistul sustine ca totul s-a schimbat fundamental dupa ce Traian Basescu si Tariceanu si-au anuntat candidaturile pentru fotoliul de la Bucuresti.

Ion Cristoiu, teorie-bomba: Ce a imprumutat Nicusor Dan de la Klaus Iohannis

Ion Cristoiu afirma ca strategia pentru castigarea scaunului Primariei Capitalei nu vizeaza o confruntare reala intre Nicusor Dan si Gabriela Firea. Potrivit jurnalistului, candidatul dreptei va marsa pe alungarea PSD din Bucuresti, o batalie in care Nicusor Dan va fi pe post de decor, dupa modelul Iohannis, folosit in 2014.

Traian Basescu a dat o lovitura impresionanta! Un mare fotbalist roman a intrat in partid

Traian Basescu a cooptat in partidul sau un mare fotbalist roman. PMP a anuntat luni ca acesta va deschide lista propusa de formatiunea politica a fostului sef de stat pentru Consiliul Municipal Galati. Armata lui Basescu se mareste. inca un sportiv intra in curs la alegerile locale de anul acesta Fostul mare international roman Dorinel .

Traian Basescu isi depune astazi candidatura pentru Primaria Capitalei

Fostul presedinte Traian Basescu isi depune azi, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru un nou mandat la Primaria Capitalei.

Fostul presedinte Traian Basescu isi depune astazi candidatura pentru Primaria Capitalei

Fostul presedinte Traian Basescu isi depune duminica, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru un nou mandat la Primaria Capitalei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )