Libnet.ro
UNICEF

10:30

Traian Basescu a dat o lovitura impresionanta! Un mare fotbalist roman a intrat in partid

Playtech Playtech,
Traian Basescu a dat o lovitura impresionanta! Un mare fotbalist roman a intrat in partid

Traian Basescu a cooptat in partidul sau un mare fotbalist roman. PMP a anuntat luni ca acesta va deschide lista propusa de formatiunea politica a fostului sef de stat pentru Consiliul Municipal Galati. Armata lui Basescu se mareste. inca un sportiv intra in curs la alegerile locale de anul acesta Fostul mare international roman Dorinel . continuă pe Playtech

Un fost mare fotbalist, cooptat in partidul lui Basescu. Cine este internationalul care va candida la alegeri

Dorinel Munteanu a intrat in politica, in partidul lui Traian Basescu. Fostul fotbalist deschide lista PMP la Consiliul Local Galati, a anuntat liderul filialei galatene a Miscarii Populare, Catalin Cristache.

Traian Basescu, acuzatii grave la adresa lui Raed Arafat: A ratat toate situatiile de urgenta majore. Orice prostalau ajungea celebru

In contextul unor cresteri uriase ale imbolnavirilor de COVID-19, toata lumea incearca sa gaseasca vinovatii. Cel mai recent exemplu este declaratia fostului presedinte, Traian Basescu, care a exprimat public acuzatii grave la adresa sefului DSU, Raed Arafat. Totul a fost lasat pe mana lui Raed Arafat Traian Basescu se arata indignat de modul in care .

Legaturile lui Traian Basescu cu clanurile mafiote. Ce relatie are cu un cunoscut interlop

Un scandal de coruptie si santaj rasuna in urma cu sase ani. Familia celui mai cunoscut interlop din Romania, Bercea Mondialu, era acuzata ca l-a santajat pe fratele presedintelui Traian Basescu. Presiunile ar fi avut o miza, sustineau membrii familiei interlopului: sa-si recupereze cei 300 de mii de euro, bani despre care ei spuneau ca .

Mesajul Gabrielei Firea, la depunderea candidaturii la Primarie. Atac dur la adresa lui Traian Basescu

Razboiul a inceput! Cursa pentru Primaria Capitalei este stransa intre Nicusor Dan si Gabriela Firea, arata sondajele care indica preferintele actuale ale bucurestenilor. Cu toate astea, actualul edil al Capitalei l-a atacat dur pe fostul presedinte al Romaniei. Gabriela Firea ataca! Mesajul dur catre Traian Basescu Gabriela Firea si-a depus candidatura in cursul zilei de .

Narcis Ianau de la Romanii au Talent a dat lovitura! Ce se intampla cu cariera lui, anul acesta

In urma cu 9 ani, Narcis Ianau facea furori cu inflexiunile sale vocale unice! Participantul Romanii au talent a ajuns pana in marea finala, insa a pierdut in fata lui Adrian Tutu. De la Romanii au talent, Narcis Ianau a ajuns sa cante pe marile scene ale lumii in 2011, Romania face cunostinta cu Narcis .

Traian Basescu arunca bomba dupa majorarea pensiilor: Fiecare pensionar este furat de guvernul PNL si fostul guvern PSD

La scurt timp dupa anuntul majorarii punctului de pensie cu 14%, fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, vine cu acuzatii grave vizavi de reprezentantii PNL si PSD. Acesta afirma cu certitudine ca milioane de pensionari au fost furati de aceste partide politice, oferind si o cifra cu valoare estimativa a pagubelor. Pensionarii batjocoriti si .

Traian Basescu, candidat oficial la Primaria Bucuresti. Reactia premierului Ludovic Orban

Traian Basescu si-a depus duminica dosarul de candidatura la functia de primar general al Capitalei. in acest context, el a sustinut ca va obtine 30% din voturile electoratului bucurestean. Cu aceasta ocazie,.

Ion Cristoiu: Cutremur pe scena politica: Traian Basescu chiar candideaza!

Ion Cristoiu a afirmat, pe blogul personal, ca inscrierea oficiala a lui Traian Basescu in cursa pentru Primaria Capitalei il va transforma intr-o umbra pe Nicusor Dan, daca acesta, dupa esecul Dreptei unite, nu va renunta la sfaturile consilierilor platiti regeste de PNL pentru a se afirma pe cont propriu.

Traian Basescu: Stiu ce trebuie facut in Bucuresti. Mi-e dor de administratie si aproape nu conteaza cat ma costa, inclusiv pensia de europarlamentar (VIDEO)

Candidatul PMP la Primaria Capitalei, Traian Basescu, a declarat, pentru B1 TV, ca isi doreste atat de mult sa revina in administratie, incat este dispus sa renunte la salariul si pensia de.

Traian Basescu promite apa calda si caldura in toata Capitala

Traian Basescu, candidatul PMP la fotoliul de primar general, anticipeaza un scor electoral de cel p.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )