Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ion Cristoiu, teorie-bomba: Ce a imprumutat Nicusor Dan de la Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu, teorie-bomba: Ce a imprumutat Nicusor Dan de la Klaus Iohannis

Ion Cristoiu afirma ca strategia pentru castigarea scaunului Primariei Capitalei nu vizeaza o confruntare reala intre Nicusor Dan si Gabriela Firea. Potrivit jurnalistului, candidatul dreptei va marsa pe alungarea PSD din Bucuresti, o batalie in care Nicusor Dan va fi pe post de decor, dupa modelul Iohannis, folosit in 2014. continuă pe Antena3

Ion Cristoiu: Cutremur pe scena politica: Traian Basescu chiar candideaza!

Ion Cristoiu a afirmat, pe blogul personal, ca inscrierea oficiala a lui Traian Basescu in cursa pentru Primaria Capitalei il va transforma intr-o umbra pe Nicusor Dan, daca acesta, dupa esecul Dreptei unite, nu va renunta la sfaturile consilierilor platiti regeste de PNL pentru a se afirma pe cont propriu.

Scenariu-bomba lansat de Ion Cristoiu: Se schimba totul fundamental. PNL incepe sa fie PSD-ul de pe vremuri

Ion Cristoiu a lansat un scenariu-bomba cu privire la lupta candidatilor la alegerile locale pentru Primaria Capitalei. Jurnalistul sustine ca totul s-a schimbat fundamental dupa ce Traian Basescu si Tariceanu si-au anuntat candidaturile pentru fotoliul de la Bucuresti.

Gabriela Firea l-a luat pe nepregatite pe Nicusor Dan. Reactia acida a Primarului Capitalei

Gabriela Firea i-a transmis un mesaj lui Nicusor Dan, unul dintre adversarii sai in lupta pentru functia de Primar General al Capitalei, considerand ca Bucurestiul nu va avea decat de pierdut daca drepta unita va fi cea care va castiga alegerile. Gabriela Firea l-a luat pe nepregatite pe Nicusor Dan Potrivit Gandul. ro, Gabriela Firea a .

NICUSOR DAN: Ma intreb cum vine Firea sa ceara un nou mandat cand a dus Capitala in faliment

Nicusor Dan a lansat un atac la Gabriela Firea, contracandidata sa la Primaria Bucurestiului, acuzand-o din nou ca a bagat orasul in faliment si nu si-a onorat nicio promisiune. Candidatul dreptei a fost sustinut de liderii PNL si USR-PLUS, Ludovic Orban si Dan Barna, conform Hotnews.

NICUSOR DAN: Cea mai mare parte a companiilor municipale vor fi desfiintate

And Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, declara intr-un interviu la RFI ca, daca ajunge primar, va desfiinta cele mai multe companii municipale infiintate in mandatul Gabrielei Firea.

Gabriela Firea il spulbera pe Nicusor Dan: Spune ca pensionarii sunt pomanagii. Cred ca parintii si bunicii nostri nu trebuie umiliti!

Gabriela Firea vine cu acuzatii grave la adresa candidatului sustinut de PNL si USR pentru alegerile locale din Bucuresti Nicusor Dan. Primarul General al Capitalei sustine ca Dan spune despre pensionari ca sunt pomanagii si totodata creaza probleme investitorilor si dezvoltatorilor din Bucuresti, dandu-i pe acestia in judecata.

Nicusor Dan si-a depus candidatura pentru Primaria Generala: Este campania bucurestenilor care vor ca administratia sa lucreze pentru ei

Nicusor Dan, candidatul unic al principalelor partide de dreapta din Romania, PNL si USR PLUS, si-a depus dosarul de candidatura la Biroul Electoral Central, la finalul unei perioade intense de strangere de semnaturi. La eveniment au participat liderii partidelor care il sustin, Ludovic Orban, PNL, si Dan Barna, USR PLUS, si cei sase candidati ai aliantei de dreapta la primariile de sector.

Nicusor Dan: Campania aceasta este de fapt a bucurestenilor care vor ca administratia sa fie una de bun-simt

Candidatul PNL si USR-Plus la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, si-a depus duminica seara candidatura la Biroul Electoral Municipal si a spus ca aceasta campanie este a bucurestenilor care vor ca administratia sa fie una de bun simt, sa fie una care lucreaza pentru cetateni. Liderul USR-Plus, Dan Barna, a afirmat ca aceasta echipa va scoate plaga PSD-ista de la butoanele Bucurestiului.

Nicusor Dan isi depune candidatura in aceasta dupa-amiaza

Candidatul dreptei la Primaria Muncipiului Bucuresti Nicusor Dan isi depune candidatura duminica dupa-amiaza, el urmand sa fie insotit de premierul Ludovic Orban, presedintele Partidului National Liberal si de Dan Barna, presedintele Uniunii Salvati Romania.

Candidatul dreptei la Primaria Muncipiului Bucuresti Nicusor Dan isi depune candidatura duminica dupa-amiaza

Candidatul dreptei la Primaria Muncipiului Bucuresti Nicusor Dan isi depune candidatura duminica dupa-amiaza, el urmand sa fie insotit de premierul Ludovic Orban, presedintele Partidului National Liberal si de Dan Barna, presedintele Uniunii Salvati Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )