Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Cristoiu, despre protestul de pe 10 august: Ce se poate intampla? Sa cada Guvernul? E un mare interes sa nu cada

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu, despre protestul de pe 10 august: Ce se poate intampla? Sa cada Guvernul? E un mare interes sa nu cada

Ion Cristoiu a vorbit la Antena 3 despre pericolele protestului din Piata Victoriei anuntat pentru data de 10 august. Deocamdata noi teoretic avem o demonstratie pasnica. Ca si cel de anul trecut,. continuă pe Antena3

Ion Cristoiu, despre cazul de la Caracal: E teoria asasinului singuratic, cea mai comoda teorie pentru orice sistem

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit la Antena 3 despre cazul socant de la Caracal. Sunt sute de informatii pe surse. Fiecare site considera ca are sursele sale judiciare, a spus Cristoiu. Exista o.

Pianistul Davide Martello si-a anulat concertele din Germania pentru a participa la protestul din 10 august, in Piata Victoriei

Artistul german Davide Martello, cunoscut pentru reprezentatiile sustinute in mai multe zone de conflict din lume, a anuntat pe contul sau de Facebook ca isi anuleaza concertele din Germania pentru a participa la mitingul anuntat pentru 10 august in Piata Victoriei.

Sebastian Cucos revine la sefia Jandarmeriei Bucuresti, cu cateva zile inainte de protestul din 10 august

Sebastian Cucos va reveni la conducerea Jandarmeriei Bucuresti, dupa ce i-a expirat delegarea pe functia de adjunct al conducerii Jandarmeriei, structura centrala, potrivit G4Media. Cucos este unul dintre sefii jandarmeriei pus sub urmarire penala in dosarul interventiei violente a fortelor de ordine la protestul diasporei.

Protest 10 august 2019. Apelul facut de Mihai Fifor, ministrul interimar al Afacerilor Interne

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a facut, marti, un apel catre participantii la protestul anuntat pentru data de 10 august sa manifesteze in mod pasnic si respectand legea, el subliniind.

Tudor Chirila cheama oamenii la protest pe 10 august: Politia e mai prietena cu interlopii decat cu cetatenii. Traim intr-o tara in care trebuie sa ne fie frica

In timpul unui concert sustinut in weekend in Piata Ovidiu din Constanta, Tudor Chirila a indemnat oamenii sa vina din nou in Piata Victoriei pe 10 august, la un protest de amploare cu ocazia implinirii un.

Horoscop pentru saptamana 4 - 10 august 2019, cu Mariana Cojocaru. Berbecii sunt in situatii delicate in dragoste, Racii primesc vesti tulburatoare

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana 4 - 10 august 2019. HOROSCOP BERBEC Kiron vine cu noi lectii de viata ce trebuiesc deslusite.

ANALIZA B1.RO Ce se va intampla la Protestul din 10 august 2019: Miting fara tensiuni majore sau manifestatie de forta care sa duca la daramarea Guvernului Dancila? (FOTO)

EXCLUSIV ONLINE Sambata, 10 august 2019, este ziua pe care autoritatile romane o asteapta cu mare ingrijorare, deoarece se implineste un an de la mitingul diasporei cand au avut loc confruntari violente.

Protest 10 august 2019. O noua manifestare este anuntata la un an de la mitingul diasporei

La un an de la violentele jandarmilor de la protestul diasporei, pe Facebook este anuntat un nou miting pentru 10 august,evenimentul avand un organizator si chiar un imn. Protestul va incepe la ora 17. 00, cand protestatarii se vor strange in Piata Revolutiei, la sediul Ministerului Afacerilor Interne MAI). La ora 19, din fata sediului MAI va incepe un mars spre Guvern.

UPDATE Cazul de la Caracal. Site-ul Institutului de Medicina Legala, tinta a doua atacuri informatice: Va asteptam in numar cat mai mare la protestul din 10 august Demisia, Jos PSD

Site-ul Institutului National de Medicina Legala INML) Mina Minovici a fost tinta a doua atacuri informatice, sambata, astfel ca au aparut mesaje obscene la adresa PSD, precum si un indemn catre romani sa vina in numar cat mai mare la mitingul din 10 august. De asemenea, la cel de-al doilea atac a fost postat si un mesaj prin care se cerea demisia Guvernului.

Sebastian Cucos, urmarit penal in dosarul PROTESTULUI din 10 august 2018, revine la conducerea Jandarmeriei Bucuresti

La o zi dupa ce Ionut Sindile, personaj implicat in represiunea din 10 august, a fost schimbat din functie, puterea face o miscare soc: Sebastian Cucos, cel care pe 10 august 2018 era seful Jandarmeriei Romane,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )