Libnet.ro
UNICEF

09:15

Protest 10 august 2019. Apelul facut de Mihai Fifor, ministrul interimar al Afacerilor Interne

Antena3 Antena3,
Protest 10 august 2019. Apelul facut de Mihai Fifor, ministrul interimar al Afacerilor Interne

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a facut, marti, un apel catre participantii la protestul anuntat pentru data de 10 august sa manifesteze in mod pasnic si respectand legea, el subliniind. continuă pe Antena3

Protest 10 august 2019. O noua manifestare este anuntata la un an de la mitingul diasporei

La un an de la violentele jandarmilor de la protestul diasporei, pe Facebook este anuntat un nou miting pentru 10 august,evenimentul avand un organizator si chiar un imn. Protestul va incepe la ora 17. 00, cand protestatarii se vor strange in Piata Revolutiei, la sediul Ministerului Afacerilor Interne MAI). La ora 19, din fata sediului MAI va incepe un mars spre Guvern.

ANALIZA B1.RO Ce se va intampla la Protestul din 10 august 2019: Miting fara tensiuni majore sau manifestatie de forta care sa duca la daramarea Guvernului Dancila? (FOTO)

EXCLUSIV ONLINE Sambata, 10 august 2019, este ziua pe care autoritatile romane o asteapta cu mare ingrijorare, deoarece se implineste un an de la mitingul diasporei cand au avut loc confruntari violente.

Horoscop pentru saptamana 4 - 10 august 2019, cu Mariana Cojocaru. Berbecii sunt in situatii delicate in dragoste, Racii primesc vesti tulburatoare

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana 4 - 10 august 2019. HOROSCOP BERBEC Kiron vine cu noi lectii de viata ce trebuiesc deslusite.

10 august 2019 Primaria Capitalei a aprobat organizarea protestului din Piata Victoriei. Care este programul manifestatiei

Primaria Capitalei a anuntat ca a aprobat organizarea unei manifestatii pentru data de 10 august in Piata Victoriei, transmite Agerpres. Conform Biroului de presa al municipalitatii, manifestatia e organizata de Tomescu Tommy Joul, in calitate de reprezentant al Grupului de Actiune Civica Diaspora pentru Romania.

Mihai Fifor, mesaj pentru cei care vor iesi in strada pe 10 august: Solicit tuturor celor care vor participa la proteste sa protesteze in mod pasnic

Autoritatile sunt in alerta in conditiile in care sambata se implineste un an de la violentele de la mitingul diasporei din 10 august 2018, iar noi proteste sunt anuntate, inclusiv in Piata Victoriei din.

Tudor Chirila cheama oamenii la protest pe 10 august: Politia e mai prietena cu interlopii decat cu cetatenii. Traim intr-o tara in care trebuie sa ne fie frica

In timpul unui concert sustinut in weekend in Piata Ovidiu din Constanta, Tudor Chirila a indemnat oamenii sa vina din nou in Piata Victoriei pe 10 august, la un protest de amploare cu ocazia implinirii un.

PROTEST iN 10 AUGUST! Primaria Capitalei a aprobat manifestatia din Piata Victoriei

Protestul din 10 august a primit unda verde de la Primaria Capitalei. Conform Biroului de presa al municipalitatii, manifestatia e organizata de Tomescu Tommy Joul, in calitate de reprezentant al Grupului de.

Un nou protest pe 10 august la Bucuresti! Primaria Capitalei a aprobat organizarea manifestatiei

Primaria Capitalei anunta ca a aprobat organizarea unei manifestatii pentru data de 10 august in Piata Victoriei. Conform Biroului de presa al municipalitatii, manifestatia e organizata de Tomescu Tommy.

Oficial. Mihai Fifor anunta schimbarea sefului Jandarmeriei Romane, cercetat in dosarul interventiei in forta a jandarmilor la mitingul din 10 august

Ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, a anuntat, luni, ca a decis schimbarea din functie a sefului Jandarmeriei Romane, Catalin Ionut Sindile, inlocuitorul acestuia fiind seful Jandarmeriei Dolj, Constantin Florea. Sindile era imputernicit la comanda Jandarmeriei din 15 august 2018, dupa violentele de la mitingul din 10 august, cand jandarmii au intervenit in forta impotriva manifestantilor. La momentul 10 august, Sindile era prim-adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Romane, Sebastian Cucos si a fost pus sub acuzare pentru complicitate la abuz in serviciu si complicitate la participatie improprie la purtare abuziva in dosarul 10 august.

Fifor, despre 10 august: Cetateanul are dreptul sa se exprime in mod liber. Nu ne dorim sub nicio forma sa mai vedem ceea ce am vazut anul trecut

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, spune ca autoritatile nu vor incerca niciodata sa ii impiedice pe cetateni sa se exprime in mod liber, facand apel la cei care doresc sa protesteze sa o faca in mod pasnic. Nu ne dorim sub niciun fel de forma sa mai vedem ceea ce am vazut anul trecut de 10 august, afirma Fifor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )