Libnet.ro
UNICEF

05:16

Ion Cristoiu: Dupa decizia CCR, Codruta Kovesi ar trebui sa-si dea DEMISIA. Vedeti pe cineva indraznind sa-i ceara asta?

B1 B1,
Ion Cristoiu: Dupa decizia CCR, Codruta Kovesi ar trebui sa-si dea DEMISIA. Vedeti pe cineva indraznind sa-i ceara asta?

Jurnalistul Ion Cristoiu a scris in Gandul de marti, de pe blogul personal, despre comunicatul pe care DNA l-a dat publicitatii luni despre Cauza comunicata prin Comunicatul nr. continuă pe B1

Ancheta penala pe subiectul emiterii ordonantei 13 continua si dupa decizia CCR. Augustin Lazar: Ministerul Public este sesizat cu fapte penale concrete si cu persoane concrete (VIDEO)

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a oferit cateva declaratii presei cu ocazia prezentei la o sedinta a Consiliului Superior al Magistraturii. Acesta a dezvaluit ca ancheta penala va.

Tariceanu, dupa decizia CCR despre ancheta privind OUG 13: Ce a facut DNA poate fi vazut ca abuz de putere, care este coruptie

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, ca ancheta DNA privind modul de adoptare a OUG 13/2017 poate fi calificata drept abuz de putere care, la randul sau, este o forma de coruptie, iar Curtea Constitutionala a constatat incalcarea grava a separatiei puterilor in stat in aceasta chestiune.

Calin Popescu Tariceanu, mesaj pentru Laura Codruta Kovesi: DNA a actionat in logica institutiilor opresive din statul comunist. Decizia CCR ar trebui urmata de demisia sefei institutiei de forta

Presedintele Senatului si co-presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, pe pagina sa de Facebook, ca decizia Curtii Constitutionale privind conflictul dintre Directia Nationala Anticoruptie si Executiv, ar trebui sa fie urmata de demisia procurorului-sef Laura Codruta Kovesi.

Tariceanu si Dragnea se contrazic pe demiterea procurorilor: Seful PSD nu vrea plecarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA, in timp ce liderul ALDE ii cere demisia (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca decizia CCR potrivit careia exista un conflict juridic de natura constitutionala intre Ministerul Public si Guvern pe tema anchetei privind OUG 13,.

Tariceanu si Dragnea se contrazic pe demiterea procurorilor: Seful PSD nu vrea plecarea Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA, in timp ce liderul ALDE ii cere demisia (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca decizia CCR potrivit careia exista un conflict juridic de natura constitutionala intre Ministerul Public si Guvern pe tema anchetei privind OUG 13,.

Deputatul Ovidiu Raetchi il critica pe Tariceanu, dupa ce a cerut demisia Laurei Codruta Kovesi: Faptul ca politicienii care sunt direct vizati de anchetele DNA ataca institutia cu orice ocazie este inacceptabil. Ei se afla intr-un conflict moral de inter

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi l-a criticat, marti, pe seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, dupa ce el a cerut demisia sefei Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi. Deputatul a calificat drept inadmisibila decizia unui politician cercetat de DNA de a solicita demisia sefului institutiei.

Plagiate.ro acuza: Pagini copiate integral in doctoratul sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Profesorul universitar Dorin Isoc afirma ca nu exista plagiat partial

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie nu scapa de acuzatia de plagiat, dupa ce Grupul pentru Reforma si Alternativa Universitara GRAUR) a dat in judecata Ministerul Educatiei pentru a obtine reanalizarea tezei de doctorat a Laurei Codruta Kovesi. GRAUR a efectuat propria analiza si a constatat ca exista pasaje copiate in cel putin 23 de pagini din lucrarea sefei DNA.

Ion Cristoiu: Interviul cu Omar Hayssam, un fiasco cu mot

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de luni, de pe blogul personal, despre interviul pe care jurnalistii Antena 3 l-au luat lui Omar Hayssam. Jurnalistul este de parere ca.

Avocatul Gheorghe Piperea, despre decizia CCR: Trebuie sa existe repercusiuni, iar acestea nu pot sa fie decat demisia celor trei sefi de parchete si demisia tuturor celor din CSM care sunt alesi (VIDEO)

Avocatul Gheorghe Piperea a comentat luni, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, ca este nevoie de aparitia unor repercusiuni dupa ce Curtea Constitutionala a admis sesizarea lui Calin.

Calin Popescu Tariceanu, reactie dupa hotararea CCR: Am observat o miscare tactica menita sa inlature rusinea care putea sa planeze asupra DNA ca urmare a deciziei Curtii(VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a comentat luni, faptul ca CCR a admis sesizarea sa privind un conflict de natura constitutionala pe ancheta OUG 13. Tariceanu a salutat decizia judecatorilor de.

ştiri de la B1

actualitate, 05:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )