Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis, mituit de China comunista prin publicarea in limba chineza a cartii Pas cu pas pe post de capodopera a geniului romanesc

B1 B1,
Ion Cristoiu: Klaus Iohannis, mituit de China comunista prin publicarea in limba chineza a cartii Pas cu pas pe post de capodopera a geniului romanesc

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre Pas cu pas, cartea lui Klaus Iohannis. Cartea presedintelui Klaus Iohannis a fost tradusa si. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Daca primul om in stat are dreptul sa dea peste cap circulatia din Bucuresti, de ce n-ar avea dreptul al doilea om in stat sa nu stea la coada de o mie de persoane de la Permise?!

Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre scandalul izbucnit dupa ce Calin Popescu Tariceanu n-a stat la coada de o mie de persoane de la schimbarea permiselor. Ici.

Ion Cristoiu: Omul Traian Basescu se razboieste cu Omul politic Traian Basescu

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre campania angajata de Traian Basescu impotriva a patru institutii de forta din Romania: SRI, DNA,.

Ion Cristoiu: Motiunea de cenzura e o chestiune de interes national si nu una de interes persoanal!

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de la blogul personal despre motiunea de cenzura cu care ameninta PSD. in urma conferintei de presa de joi, de dupa sedinta.

Pas cu pas, de Klaus Iohannis, va fi lansata in limba chineza la Beijing

Jurnalul de campanie al presedintelui Klaus Iohannis, intitulat Pas cu pas, s-a tradus in limba chineza si va fi lansat la Targul de carte de la Beijing, Institutul Cultural Roman ICR) precizand ca aparitia si traducerea cartii au fost finantate de o editura din China, potrivit Digi24.

Klaus Iohannis, preocupat de protectia drepturilor persoanelor apartinand comunitatilor romanesti

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj participantilor la Universitatea de Vara de la Izvoru Muresului, prin vocea consilierului de stat Sandra Pralong, in care a punctat faptul ca pentru Romania, protectia drepturilor persoanelor apartinand comunitatilor romanesti este vitala.

FOTO + VIDEO. Spectacol naval impresionant, la Constanta, de Ziua Marinei. Presedintele Klaus Iohannis participa la eveniment: Ceea ce se intampla in regiunea Marii Negre are implicatii ce depasesc granitele

Mii de persoane sunt asteptate, luni, pe faleza din fata Comandamentului Flotei din Constanta, unde va avea loc cel mai mare spctacol naval din acest an, organizat de Ziua Marinei, care se sarbatoreste, anual, la 15 august. La manifestari va participa si presedintele Klaus Iohannis.

Traian Basescu: Klaus Iohannis, a patra vacanta intr-un an si jumatate de mandat. Oboseste cam repede

Fostul presedinte Traian Basescu ii critica pe Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, precizand ca premierul este foarte slab, iar presedintele oboseste cam repede tinand.

Klaus Iohannis, vizita privata in Germania. Scopul deplasarii presedintelui, de a-si vizita parintii (surse)

Administratia Prezidentiala a anuntat intr-un comunicat de presa ca seful statului Klaus Iohannis va efectua in perioada 17-25 august o deplasare privata in Germania. Presedintele tarii a.

Klaus Iohannis, vizita privata in Germania. Presedintele va merge la parintii lui (surse)

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, in perioada 17 - 25 august, o deplasare privata in Germania, anunta Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat publicat miercuri.

Totul despre masina blindata cu care circula Klaus Iohannis. Ce dotari speciale are bolidul

Presedintele Klaus Iohannis reprezinta Romania, astfel ca are si el o imagine pe masura. La fel ca ceilati sefi de stat europeni, are si el o limuzina prezidentiala. Aceasta are.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )