Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ion Iliescu a solicitat urna mobila si pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale

Hotnews Hotnews,
 Ion Iliescu a solicitat urna mobila si pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale

Fostul presedinte Ion Iliescu va vota duminica, in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, tot prin urna mobila, dupa ce a facut solicitare catre Sectia de votare 63 din Bucuresti. continuă pe Hotnews

Ion Iliescu a cerut din nou urna mobila pentru a vota la prezidentiale

Ion Iliescu, fost lider PSD si fost presedinte al Romaniei, a cerut urna mobila pentru a vota, la fel ca si in primul tur al alegerilor prezidentiale. Starea de sanatate nu i-a permis sa mai mearga la vot,.

Se intampla acum in fata casei lui Ion Iliescu! Oamenii au venit la casa fostului presedinte

Ion Iliescu, fost lider PSD si fost presedinte al Romaniei, a cerut urna mobila pentru a vota, la fel ca si in primul tur al alegerilor prezidentiale. Starea de sanatate nu i-a permis sa mai mearga la vot,.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ion Iliescu a votat. Urna mobila a plecat de la resedinta fostului presedinte dupa doar cateva minute

Ion Iliescu a votat. Urna mobila a plecat de la resedinta fostului presedinte dupa doar cateva minute. Urna mobila de la Liceul Jean Monnet a.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Fostul presedinte Ion Iliescu a solicitat din nou urna mobila

Urna mobila de la Liceul Jean Monnet a pornit spre resedinta lui Ion Iliescu. Fostul presedinte a solicitat pentru a doua oara urna mobila. Fostul.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Frauda cu urna mobila intr-un sat din Teleorman. Politistii au deschis un dosar penal

Un barbat care a mers la vot la o sectie din satul Bascoveni, judetul Teleorman, a aflat acolo ca ceruse urna mobila. Pentru ca alegatorul sustine ca nu a depus nicio cerere,.

Teleorman: Un barbat care a mers la vot a aflat in sectie ca a cerut urna mobila

Un barbat care a mers la vot la o sectie din satul Bascoveni, judetul Teleorman, a aflat acolo ca ceruse urna mobila. Pentru ca alegatorul sustine ca nu a depus nicio cerere, Politia a inceput ancheta, scrie Mediafax.

Campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale s-a incheiat astazi, la ora 7:00

Campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale s-a incheiat, iar continuarea propagandei electorale constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda.

Alegeri prezidentiale 2019. Votul in strainatate pentru al doilea tur de scrutin incepe joi noapte

Votul in strainatate pentru al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale va incepe in noaptea de joi spre vineri, la ora 1. 00, in Noua Zeelanda si Australia si se va incheia luni, la ora 7.

Alegeri prezidentiale, 24 noiembrie. Ion Iliescu si sotia sa Nina au solicitat din nou urna mobila

Duminica, 24 noiembrie, zi mare pentru soarta Romaniei din urmatorii cinci ani. Pana la aceasta ora, 680. 000 de romani au votat deja, printre care si oficialii tarii. in strainatate, oamenii au iesit in numar impresionat, in special date fiind si conditiile, drumul, timpul. Printre cei care nu s-au putut deplasa pana la o sectie de .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Pacienti din spitalele bucurestene vor vota la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale

Pacienti din spitalele bucurestene vor vota duminica, la al doilea tur al alegerilor prezidentiale, cu urna mobila, au declaratreprezentanti ai institutiilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )