Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ion Stefan: Au fost semnate contractele de finantare din fonduri europene pentru construirea a trei spitale regionale Iasi, Cluj si Craiova

B1 B1,
Ion Stefan: Au fost semnate contractele de finantare din fonduri europene pentru construirea a trei spitale regionale Iasi, Cluj si Craiova

Ion Stefan, ministrul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, a precizat ca au fost semnate contractele de finantare din fonduri europene pentru construirea a trei spitale regionale Iasi, Cluj si. continuă pe B1

Ion Stefan:Suntem in discutie pentru finantarea a trei spitale regionale - Iasi, Cluj si Craiova

Ministrul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, Ion Stefan, a declarat marti ca au fost semnate contractele de finantare din fonduri europene pentru construirea a trei spitale regionale - Iasi, Cluj si Craiova.

A murit istoricul Ion Bulei, fost diplomat si profesor la Universitatea din Bucuresti

Istoricul Ion Bulei, fost diplomat si profesor la Universitatea din Bucuresti a murit la 79 de ani. Anuntul a fost facut de delegatul permanent al Romaniei laUNESCO, Adrian Cioroianu.

Nicusor Dan: Azi au fost semnate ordinele de plata pentru virarea banilor catre persoanele cu handicap

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca luni au fost semnate ordinele de plata pentru virarea banilor catre persoanele cu handicap.

NICUSOR DAN: Azi au fost semnate ordinele de plata pentru virarea banilor catre persoanele cu handicap

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca luni au fost semnate ordinele de plata pentru virarea banilor catre persoanele cu handicap.

Trei spitale regionale in Romania: Comisia Europeana a aprobat finantarea

Ministrul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, Ion Stefan, a declarat ca au fost semnate contractele de finantare din fonduri europene pentru construirea a trei spitale regionale - Iasi, Cluj si Craiova.

RAPORT AL CURTII EUROPENE DE CONTURI PE ANUL TRECUT: Prea multe erori in cheltuielile din fonduri UE

Conturile Uniunii Europene ofera o imagine reala si corecta a pozitiei financiare a blocului european, potrivit concluziilor la care au ajuns auditorii Curtii Europene de Conturi in raportul anual pentru exercitiul financiar 2019, care concluzioneaza, insa, ca platile au fost afectate de prea multe erori, in principal la categoria clasificata drept cheltuieli cu risc ridicat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )