Libnet.ro
UNICEF

00:07

Trei spitale regionale in Romania: Comisia Europeana a aprobat finantarea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Trei spitale regionale in Romania: Comisia Europeana a aprobat finantarea

Ministrul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, Ion Stefan, a declarat ca au fost semnate contractele de finantare din fonduri europene pentru construirea a trei spitale regionale - Iasi, Cluj si Craiova. continuă pe Wall-Street Ro

Ion Stefan:Suntem in discutie pentru finantarea a trei spitale regionale - Iasi, Cluj si Craiova

Ministrul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, Ion Stefan, a declarat marti ca au fost semnate contractele de finantare din fonduri europene pentru construirea a trei spitale regionale - Iasi, Cluj si Craiova.

Ion Stefan: Au fost semnate contractele de finantare din fonduri europene pentru construirea a trei spitale regionale Iasi, Cluj si Craiova

Ion Stefan, ministrul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, a precizat ca au fost semnate contractele de finantare din fonduri europene pentru construirea a trei spitale regionale Iasi, Cluj si.

Ajutoare de stat de 150 milioane euro aprobate de Comisia Europeana in Romania

Comisia Europeana a aprobat o schema de ajutor prezentata de Romania prin care va fi sprijinita cons.

Comisia Europeana, contract pentru 300 de milioane de doze din vaccinul dezvoltat de Pfizer si BioNTech. Ursula von der Leyen: Este cel mai promitator de pana acum

Comisia Europeana va da unda verde, miercuri, contractului pentru 300 de milioane de doze din vaccinul impotriva COVID-19 dezvoltat de compania germana BioNTech si Pfizer, care a fost descris de presedinta Ursula.

Comisia Europeana verifica legea prin care terenurile Romexpo trec gratuit la Camera de Comert

Comisia Europeana a solicitat autoritatilor romane informatii despre legea prin care terenuri de 300 de milioane de euro ale Romexpo sunt acordate gratuit Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), pentru dezvoltarea unui mega-proiect imobiliar in parteneriat cu Iulius Group, controlat de omul de afaceri Iulian Dascalu, scrie Libertatea.

Comisia Europeana semneaza un contract cu Pfizer-BioNTech pentru vaccinul anti-COVID. Cate doze primeste Romania

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anuntat marti, 10 noiembrie, semnarea unui contract cu gigantul farmaceutic Pfizer -BioNTech pentru achizitionarea a 300 de milioane de doze de ser. Romania va primi, intr-o prima faza, 1. 000 de doze cumparate de UE din cele 10 milioane negociate.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )