Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Tiriac, achizitie de milioane de euro. A spart banca: nici macar nu se mai fabrica

Playtech Playtech,
Ion Tiriac, achizitie de milioane de euro. A spart banca: nici macar nu se mai fabrica

Ion Tiriac, printre cei mai bogati oameni din sportul romanesc si nu numai, se poate lauda cu o colectie impresionanta de masini, cu valoare de achizitie sau cumparare de milioane de euro. Ion Tiriac, achizitie de milioane de euro La inceputul lunii mai celebra Tiriac Collection s-a imbogatit cu ultima masina din singura colectie completa . continuă pe Playtech

DigiSport: Cum arata noua masina cu circuit inchis a lui Ion Tiriac, pentru care magnatul a platit doua milioane de euro in pandemie

Ion Tiriac 81 de ani), omul caruia averea i-a crescut considerabil in pandemie, si-a facut cadou o masina produsa in serie limitata, a carei valoare se situeaza undeva in jurul a doua milioane de euro.

Sorana Cirstea face furori la US Open. Ce a povestit iubita lui Ion Ion Tiriac dupa ce a batut o super jucatoare

Sorana Cirstea se afla printre jucatoarele de tenis care au acceptat sa se afle pe teren la US Open, chiar si in vremurile acestea. Ce a povestit iubita lui Ion Ion Tiriac dupa ce a batut o jucatoare cu renume? Sorana Cirstea, detalii despre meciul contra britanicei Johanna Konta Sorana Cirstea a reusit sa se .

Ion Tiriac, despre romanii morti de Covid-19: Astia mureau in orice caz. Nu e sfarsitul pamantului

Pe Ion Tiriac, 81 de ani, nu il sperie numarul deceselor provocate de pandemia de coronavirus. Omul de afaceri este mai degraba ingrijorat de efectul devastator pe care Covid-19 il va avea pentru economia mondiala. Tiriac spune ca deja suntem in criza, iar lumea se va schimba in urmatorii ani. Despre oamenii care si-au pierdut .

Ion Tiriac, mesaj revoltator despre majorarea pensiilor. A lovit fara mila in pensionarii care mor de foame

Ion Tiriac este foarte nemultumit de decizia Guvernului Romaniei de a mari pensiile cu 14%, incepand cu 1 septembrie. Cel mai bogat om din Romania considera ca aceste masuri de ajutor social vor afecta economia. Si ca la cat de mediatizat este subiectul legat de maririle de pensii, romanii ar trebui sa fie miliardari. Tiriac .

Ion Tiriac revoltat de majorarea pensiilor: Cu tot respectul pentru pensionari, de unde maresti?

Omul de afaceri Ion Tiriac se opune vehementmajorarii pensiilor. Dupa ce Guvernul Romaniei a anuntat ca va majorapensiile cu un procent de 14%, scos din sarite, miliardaruli-a intreabatpe.

Ion Tiriac, revoltat de majorarea pensiilor: Fratilor, cu tot respectul pentru pensionari, de unde bani pentru marire?

Ion Tiriac considera ca masura de majorare a pensiilor este nejustificata si afirma ca nu exista resurse pentru aceata decizie. Milionarul aminteste ce s-a intamplat in Franta in urma cu mai multi ani cand previziuniel erau sumbre pentru francezi.

COMISIA EUROPEANA A APROBAT: 875,5 milioane euro pentru prima faza a Autostrazii Sibiu-Pitesti

Construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti a primit acordul Comisiei Europene, care a anuntat, ieri, ca investitia va fi finantata din Fondul de Coeziune cu 875,5 milioane euro.

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 875,5 milioane euro pentru autostrada Sibiu-Pitesti

Comisia Europeana a anuntat joi ca a aprobat o investitie in valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar, conform Agerpres.

875 de milioane de euro de la UE pentru autostrada Sibiu-Pitesti

Comisia Europeana a anuntat joi ca a aprobat o investitie in valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )