Libnet.ro
UNICEF

13:30

COMISIA EUROPEANA A APROBAT: 875,5 milioane euro pentru prima faza a Autostrazii Sibiu-Pitesti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
COMISIA EUROPEANA A APROBAT: 875,5 milioane euro pentru prima faza a Autostrazii Sibiu-Pitesti

Construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti a primit acordul Comisiei Europene, care a anuntat, ieri, ca investitia va fi finantata din Fondul de Coeziune cu 875,5 milioane euro. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 875,5 milioane euro pentru autostrada Sibiu-Pitesti

Comisia Europeana a anuntat joi ca a aprobat o investitie in valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar, conform Agerpres.

875 de milioane de euro de la UE pentru autostrada Sibiu-Pitesti

Comisia Europeana a anuntat joi ca a aprobat o investitie in valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

2 miliarde de doze de vaccin anti-COVID, pentru toate tarile, in 2021 Comisia Europeana ofera 400 de milioane de euro initiativei OMS

Comisia Europeana va sprijini cu 400 de milioane de euro initiativa Organizatiei Mondiale a Sanatatii de achizitie a vaccinurilor anti-COVID, transmite Reuters. De asemenea, si Germania s-a alaturat.

Guvernul aloca 100 milioane euro pentru ca firmele din HORECA sa poata instala panouri fotovoltaice

Guvernul a adoptat o Ordonanta de Urgenta privind finantarea intreprinderilor mici si mijlocii si domeniului HORECA pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrica, relateaza Mediafax.

Programul Electric-Up, aprobat: 100 de milioane de euro pentru instalarea de panouri fotovoltaice si statii de reincarcare vehicule electrice

Guvernul a adoptat joi proiectul de OUG, initiat de Ministerul Economiei, privind finantarea intreprinderilor mici si mijlocii si domeniului HORECA pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrica cu o putere instalata cuprinsa intre 27 kWp 100 kWp necesara consumului propriu si livrarea surplusului in Sistemul Energetic National, precum si a statiilor de reincarcare de 22 kW pentru vehicule electrice si electrice plug in, prin Programul de finantare ELECTRIC UP.

Vesti bune pentru soferii din Romania! Am obtinut 875 de milioane de euro de la UE pentru cea mai tare autostrada din tara

Joi, Comisia Europeana a anuntat ca a aprobat o investitie in valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti, anunta un comunicat de presa al Executivului comunitar. Vesti bune pentru soferii din Romania! Astfel, Comisia Europeana mai subliniaza ca aceasta va fi prima autostrada care va .

Autostrada Sibiu-Pitesti primeste 875 de milioane de euro de la Uniunea Europeana

Comisia Europeana a anuntat ca a aprobat o investitie in valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul.

Sprijin pentru Romania. Comisia Europeana a aprobat investitii de aproape 1,5 miliarde de euro pentru lucrari de infrastructura si pentru imbunatatirea capacitatii de raspuns in caz de dezastre

Comisia Europeana anunta ca a aprobat o investitie de 875,5 milioane de euro, din Fondul de coeziune, pentru prima etapa de constructie a autostrazii Sibiu - Pitesti. De asemenea, executivul comunitar si-a dat.

Comisia Europeana aproba un ajutor de 47,4 milioane de euro pentru crescatorii de porci si pasari din Romania

Comisia Europeana a anuntat joi ca a aprobat doua scheme de ajutor introduse de Romania, cu un buget total de aproximativ 229,4 milioane lei 47,7 milioane euro) destinate sprijinirii companiilor active in sectoarele cresterii porcilor si pasarilor, care au fost afectate de pandemia de coronavirus, conform Agerpres.

UE aproba schemele de ajutor de stat de 47,4 milioane de euro pentru crescatorii romani de porci si pasari

Comisia Europeana a aprobat doua scheme de ajutor de stat din Romania, cu un buget total de 47,4 milioane de euro aproximativ 229,4 milioane de lei), pentru a sprijini companiile active in sectoarele de crestere a porcilor si pasarilor de curte care sunt afectate de pandemia de coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )