Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ion Tiriac, cel mai bogat fost sportiv din lume

Antena3 Antena3,
Ion Tiriac, cel mai bogat fost sportiv din lume

La 75 de ani, Ion Tiriac se mai poate lauda cu un titlu. Nu la Roland Garros, ci in Cartea Recordurilor, scriu jurnalistii americani. Este cel mai bogat fost sportiv din lume. il depaseste chiar si pe David. continuă pe Antena3

Ion Tiriac, cel mai bogat fost sportiv din lume - Averea sa, de doua ori mai mare decat a lui Michael Jordan

Fostul tenismen si jucator de hochei pe gheata Ion tiriac, in varsta de 75 de ani, in prezent om de afaceri, detine o avere personala de doua miliarde de dolari, fiind astfel cel mai bogat fost sportiv din lume, potrivit World Record Academy.

Celebrity NetWorth: Ion Tiriac, cel mai bogat fost sportiv din lume

Ion Tiriac este cel mai bogat fost sprtiv din lume, el ocupand prima pozitie intr-un clasament realizat de americanii de la Celebrity Networth, relateaza DigiSport. Cine e cel mai bogat fost sportiv de.

Ion Tiriac il intrece pe Michael Jordan: Este cel mai bogat fost sportiv din lume

Cel mai bogat fost sportiv din lume este. David Beckam. Sau Michael Jordan. Gresit. Cu toate ca acesta din urma are o avere estimata la peste un miliard de dolari si venituri de 100 de milioane de dolari pe an, Ion Tiriac il surclaseaza cand vine.

Averea lui Ion Tiriac! Este impresionanta!

V-ati intrebat vreodata cine este cel mai bogat fost sportiv din intreaga lume? Sa fie Magic Johnson, David Beckham sau poate Michael Jordan? Ei bine, nu! Dupa cum scrie site-ul celebritynetworth. com, este vorba Ion Tiriac, cu o avere de 2 miliarde de dolari! .

FOTO. TOP Cei mai bogati fosti sportivi ai planetei. Record, greu de batut, al lui Ion Tiriac!

Omul de afaceri Ion Tiriac, in varsta de 75 de ani, este cotat intr-un top al World Record Academy drept cel mai bogat fost sportiv din lume. Fostul tenismen are o avere impresionata, de doua ori mai mare decat a lui Michael Jordan, fost star NBA.

REVISTA PRESEI: Cum face bani unul dintre regii asfaltului

Adevarul prezinta profilul lui Ion Tiriac, cel mai bogat fost sportiv din lume. Capital explica cum face bani unul dintre regii asfaltului. Evenimentul Zilei arata ca sotul deputatei Andreea Paul Vass are 50 de contracte cu statul. Ziarul Financiar publica o analiza a ratei de ocupare a populatiei din Romania. Gandul spune ca traseistul Bigiu a oprit curajul lui Ponta. Wall-Street scrie despre cea mai mare ancheta de la dosarul Rompetrol. Hotnews scrie ca primarul Sectorului 6 a facut achizitii publice de 51 de milioane de euro in doi ani de mandat. Iar Sport. ro arata ca sunt diferente mari intre ce vrea Armata si ce vrea sa ofere Becali.

Ion Tiriac, de doua ori mai bogat ca Michael Jordan. Record, greu de batut!

Omul de afaceri Ion Tiriac, in varsta de 75 de ani, este cotat intr-un top al World Record Academy drept cel mai bogat fost sportiv din lume. Fostul tenismen are o avere impresionata, de doua ori mai mare decat a lui Michael Jordan, fost star NBA.

Soc in sportul mondial: cel mai bogat sportiv este un roman

Lumea sportului mondial este in stare de soc dupa ce Ion Tiriac a fost numit cel mai bogat sportiv din lume, peste Michael Jordan sau David Beckham.

Cel mai bogat rus a cumparat dolari medalia Nobel scoasa la licitatie de omul care a descoperit structura ADN-ului

Magnatul rus Aliser Usmanov a cumparat cu 4,1 milioane de dolari medalia Nobel scoasa la licitatie de James Watson, geneticianul american care a primit faimosul premiu in 1962 pentru descoperirea structurii acidului dezoxiribonucleic ADN). Usmanov a anuntat ca va inapoia medalia omului de stiinta, care a recurs la acest gest in semn de protest pentru ostracizarea sa de lumea academica in urma unor comentarii considerate rasiste.

VIDEO Gol superb inscris de Aaron Ramsey: E cel mai frumos al carierei mele - Cel mai bun lucru venit din Tara Galilor dupa Catherine Zeta-Jones

Arsenal s-a impus categoric pe terenul celor de la Galatasaray 4-1), iar Aaron Ramsey a inscris un gol senzational. Mingea trimisa de jucator de la 28 de metri a ajuns in poarta in 1,1 secunde si a avut o viteza de 85 km/h.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )