Libnet.ro
UNICEF

15 Mai.

Ion Tiriac cere demisia presedintelui ITF: Nu numai ca nu mi-a placut noul format al Cupei Davis, dar este o parodie a unui eveniment vechi de 120 de ani. Arata ca o tabara de refugiati acolo

B1 B1,
Ion Tiriac cere demisia presedintelui ITF: Nu numai ca nu mi-a placut noul format al Cupei Davis, dar este o parodie a unui eveniment vechi de 120 de ani. Arata ca o tabara de refugiati acolo

Ion Tiriac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a cerut demisia lui David Haggerty din fruntea forului international dupa prima editie a Cupei Davis in noul format. Glumiti? Care Cupa Davis? Nu. continuă pe B1

in ce relatie au ramas Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac, dupa divortul. Gestul care i-a dat de gol

Divortul cuplului Lazariuc-Tiriac a surprins pe toata lumea. Nu doar pentru ca povestea lor de dragoste s-a sfarsit, ci ca abia la un an de la eveniment s-a aflat ca acestia nu mai formeaza un cuplu. Cum se inteleg acum, dupa divort? Cum se inteleg Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac, dupa divort? S-au auzit .

Simona Halep, fara cuvinte. Ce a anuntat-o Ion Tiriac

Simona Halep a ramas fara cuvinte dupa ce Ion Tiriac s-a oferit sa ii faca un cadou, pentru a-si arata consideratia fata de munca sa. SImona Halep, lasata fara cuvinte de Ion Tiriac Relatia dintre Ion Tiriac si Simona Halep a fost mereu una speciala. Afaceristul a ajutat-o pe sportiva in nenumarate randuri de-a lungul .

Ion Tiriac a cumparat doua unitati Porsche 911 Speedster, editie limitata la 1.948 unitati

Ion Tiriac a adaugat Galeriei Tiriac Collection doua unitati Porsche 911 Speedster, exemplare care fac parte dintr-o editie limitata la 1. 948 de unitati.

Noul format al Cupei Davis aspru criticat de Ion Tiriac: O parodie

Formatul revolutionar gandit si aplicat pentru faza finala a Cupei Davis nu l-a impresionat pe Ion Tiriac, ba dimpotriva chiar.

Ion Tiriac si modelul de antrenor: Eu eram mai strict in relatia cu jucatorii decat ar fi putut suporta Simona Halep

Prezent la un eveniment care a avut legatura cu impresionanta colectia de masini pe care o detine, Ion Tiriac a vorbit si despre sezonul pe care l-a avut Simona Halep, dar si despre modelul sau de antrenor. Omul de afaceri a spus ca el era mai strict in relatia cu jucatorii decat ar fi putut suporta Simona Halep.

Ion Tiriac: Daca ar avea onoare, David Haggerty ar trebui sa demisioneze

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ion Tiriac, a declarat ca sala Caja Magica din Madrid, care.

Ion Tiriac despre Simona Halep: In 2019 si-a pus cireasa pe tort. Sa speram ca mai are vreo zece

Omul de afaceri Ion Tiriac a vorbit inca o data despre performanta Simonei Halep in 2019 de a castiga Wimbledonul, unul dintre cele mai prestigioase turnee din lumea tenisului.

DigiSport: Sa-ti fie rusine... ia-ti catrafusele si pleaca acasa! Nu ma luati asa. Simona Halep rupe tacerea, dupa dialogurile dezvaluite de Ion Tiriac

Simona Halep a avut o prima reactie dupa dialogurile aprinse dintre ea si Ion Tiriac, pe care miliardarul roman le-a dezvaluit recent. Campioana de la Wimbledon sustine ca presedintele FRT poate fi foarte dur in anumite momente.

Liviu Plesoianu cere demisia Vioricai Dancila: Du-te!

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, cere demisia Vioricai Dancila din functia de presedinte al PSD, dupa ce a aflat ca Gabriel Oprea este vicepresedinte PSD si membru CEX. Dancila, DEMISIA! in seara.

Marius Budai spune ca nu ii cere demisia Vioricai Dancila

Fostul ministru al Muncii Marius Budai spune ca nu ii va cere demisia Vioricai Dancila din fruntea PSD pentru ca a facut parte din echipa ei, ca Marcel Ciolacu este un bun organizator si ca un congres in partid s-ar impune la sfarsitul lunii ianuarie.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )