Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ion Tiriac, despre descalificarea lui Novak Djokovic: Foarte dificil de spus daca s-ar fi procedat la fel cu Serena, Nadal sau Federer

Hotnews Hotnews,
 Ion Tiriac, despre descalificarea lui Novak Djokovic: Foarte dificil de spus daca s-ar fi procedat la fel cu Serena, Nadal sau Federer

US Open si-a pierdut principalul favorit dupa un incident regretat de liderul mondial, iar Ion Tiriac a comentat in stilu-i propriu eliminarea lui Novak Djokovic de la Flushing Meadows. continuă pe Hotnews

Reactia virala a lui Nick Kyrgios dupa descalificarea lui Novak Djokovic de la US Open

In lumea tenisului se discuta in aceste momente numai despre descalificarea lui Novak Djokovic de la US Open dupa ce a lovit cu mingea o arbitra de linie), iar printre cei care au comentat evenimentul se numara si Nick Kyrgios.

Ion Tiriac i-a dat replica neasteptata lui CTP. Este, cu adevarat, scandalul saptamanii

Ion Tiriac, in varsta de 81 de ani, a comentat pentru GSP. ro controversa care s-a nascut a US OPen dupa descalificarea liderului mondial Novak Djokovic. Ion Tiriac i-a dat replica neasteptata lui CTP Contextul a fost urmatorul: in meciul din optimi caare s-a disputat contra lui Pablo Carreno Busta, la scorul de 6-5 in favoarea .

Cat a fost de fapt amenda pe care a primit-o Novak Djokovic dupa descalificarea de la US Open 2020. Americanii au bagat si sporuri si s-a ajuns la o suma colosala!

Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open 2020 dupa ce a lovit o arbitra de linie in primul set al partidei cu Pablo Carreno Busta. Gestul nesportiv al sarbului a fost taxat fara mila de oficialii USTA, care au aplicat cu strictete regulamentul. Djokovic a fost trimis acasa dupa incidentul de duminica seara .

Ce spune un expert despre descalificarea lui Djokovic de la US Open. Si o poveste cu Ilie Nastase din 1975

Felicitari arbitrului Soeren Friemel de la US Open. Novak Djokovic, jucatorul nr. 1 din lume, l-a pus pe Friemel in fata unei decizii dificile dupa ce a aruncat o minge si a lovit neintentionat o arbitra de linie, dar oficialul a aplicat corect ce spune regulamentul, fara teama sau vreun favor. La Roma, in 1975, eu n-am facut-o. Sa va explic de ce.

Novak Djokovic, descalificarea, eroarea umana si lipsa de curaj: E ca si cum te-ai desparti de iubita printr-un mail

Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open, iar singura reactie pe care a avut-o dupa incident a fost una in mediul online. Comportamentul liderului ATP a fost criticat de mai multe personalitati din lumea tenisului, iar o fosta mare campioana a oferit citatul zilei: E ca si cum te-ai desparti de iubita printr-un mail.

US Open: Novak Djokovic a cerut iertare dupa ce a fost descalificat

Dupa descalificarea de la US Open, jucatorul sarb Novak Djokovic a cerut iertare, intr-un mesaj publicat pe pagina sa de Instagram, pentru gestul sau de a lovi cu o minge o femeie arbitru de.

Ion Tiriac, declaratie-surpriza despre un roman celebru: E cel mai inteligent om din lume si n-a muncit o zi in viata lui

Pe Ion Tiriac si Ilie Nastase ii leaga o prietenie intinsa pe un numar foarte mare de ani. Recent, Tiriac a facut o declaratie foarte interesanta despre Ilie Nastase spunand ca fostul mare campion este cel mai inteligent om din lume si nu a muncit o zi in viata sa.

Ilie Nastase sare in apararea lui Novak Djokovic: El e un baiat foarte linistit

Cunoscut drept unul dintre baietii rai ai circuitului in perioada sa de activitate, Ilie Nastase a comentat incidentul in care a fost implicat Novak Djokovic. Fostul lider al ierarhiei ATP este de parere ca sarbul nu ar fi trebuit descalificat de la US Open, iar in sprijinul afirmatiilor sale o aduce pe Serena Williams - a fost iertata de mai multe ori pentru diverse acte de indisciplina.

Novak Djokovic, descalificat. Pe cine a lovit cu mingea in timpul meciului cu Pablo Carreno Busta

In aceste zile are loc Turneul de Grand Slam, US Open, in Statele Unite ale Americii. Cap de lista la baieti se afla, pana ieri, Novak Djokovic. Dupa ultimul meci, din pacate, Djokovic se intoarce acasa fara trofeu. Novak Djokovic, descalificat de la US Open Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open dupa .

VIDEO Jucatorii descalificati de la un Grand Slam - Novak Djokovic, ultimul pe lista

LEquipe a prezentat, luni, lista jucatorilor descalificati la simplu, la un Grand Slam, in Era Open, care incepe in 1968. in afara lui Novak Djokovic, doar alti patru tenismeni au parasit competitia la simplu prin decizia arbitrilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )