Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ion Tiriac iti explica de ce masinile Tesla sunt atat de apreciate

Playtech Playtech,
Ion Tiriac iti explica de ce masinile Tesla sunt atat de apreciate

Lui Ion Tiriac ii plac masinile si acum crede ca cele electrice vor fi foarte importante in viitor. Iar un model Tesla l-a facut sa le aprecieze si mai mult. Pe 28 noiembrie, Ion Tiriac a. continuă pe Playtech

Ion Tiriac spune ca a condus un automobil Tesla cu 250 de kilometri la ora

Omul de afaceri Ion Tiriac a dezvaluit ca ar fi condus un automobil electric Tesla cu o viteza de pa.

Digisport: Experienta lui Ion Tiriac cu Tesla: Este inspaimantatoare! Ce viteza a atins intre Snagov si Bucuresti

Ion Tiriac, Simona Halep si fostele campioane olimpice Elisabeta Lipa si Gabriela Szabo au participat, in aceasta saptamana, la evenimentul organizat cu ocazia integrarii in Galeria Tiriac Collection a doua autoturisme Porsche 911 Speedster.

Simona Halep, fara cuvinte. Ce a anuntat-o Ion Tiriac

Simona Halep a ramas fara cuvinte dupa ce Ion Tiriac s-a oferit sa ii faca un cadou, pentru a-si arata consideratia fata de munca sa. SImona Halep, lasata fara cuvinte de Ion Tiriac Relatia dintre Ion Tiriac si Simona Halep a fost mereu una speciala. Afaceristul a ajutat-o pe sportiva in nenumarate randuri de-a lungul .

Ion Tiriac a cumparat doua unitati Porsche 911 Speedster, editie limitata la 1.948 unitati

Ion Tiriac a adaugat Galeriei Tiriac Collection doua unitati Porsche 911 Speedster, exemplare care fac parte dintr-o editie limitata la 1. 948 de unitati.

Cupa Davis: Yannick Noah critica noul format, citandu-l pe Ion Tiriac: Comentariul lui are mai multa valoare decat celelalte

Yannick Noah, fost tenismen si capitan nejucator al echipelor Frantei de Cupa Davis si FedCup, l-a citat pe Ion Tiriac, intr-un mesaj postat pe retelele de socializare, pentru a-si exprima si el dezacordul fata de noul format al Cupei Davis, informeaza lequipe. fr.

Noul format al Cupei Davis aspru criticat de Ion Tiriac: O parodie

Formatul revolutionar gandit si aplicat pentru faza finala a Cupei Davis nu l-a impresionat pe Ion Tiriac, ba dimpotriva chiar.

Ion Tiriac si modelul de antrenor: Eu eram mai strict in relatia cu jucatorii decat ar fi putut suporta Simona Halep

Prezent la un eveniment care a avut legatura cu impresionanta colectia de masini pe care o detine, Ion Tiriac a vorbit si despre sezonul pe care l-a avut Simona Halep, dar si despre modelul sau de antrenor. Omul de afaceri a spus ca el era mai strict in relatia cu jucatorii decat ar fi putut suporta Simona Halep.

Ion Tiriac: Daca ar avea onoare, David Haggerty ar trebui sa demisioneze

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ion Tiriac, a declarat ca sala Caja Magica din Madrid, care.

Ion Tiriac cere demisia presedintelui ITF: Nu numai ca nu mi-a placut noul format al Cupei Davis, dar este o parodie a unui eveniment vechi de 120 de ani. Arata ca o tabara de refugiati acolo

Ion Tiriac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a cerut demisia lui David Haggerty din fruntea forului international dupa prima editie a Cupei Davis in noul format. Glumiti? Care Cupa Davis? Nu.

Ion Tiriac despre Simona Halep: In 2019 si-a pus cireasa pe tort. Sa speram ca mai are vreo zece

Omul de afaceri Ion Tiriac a vorbit inca o data despre performanta Simonei Halep in 2019 de a castiga Wimbledonul, unul dintre cele mai prestigioase turnee din lumea tenisului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )