Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Tiriac vrea o schimbare majora in Romania: Halep nu se cumpara de la supermarket

Playtech Playtech,
Ion Tiriac vrea o schimbare majora in Romania: Halep nu se cumpara de la supermarket

Ion Tiriac, 81 de ani, a reusit sa dea o lovitura de proportii in calitate de presedinte al Federatiei Romane de Tenis. A obtinut o victorie in instanta prin care forul pe care il conduce are din nou dreptul la fonduri din partea MTS. Dupa mai multi ani in care totul a fost blocat de . continuă pe Playtech

Ion Tiriac, declaratie incredibila despre Simona Halep: Ea ma considera un inamic

De-a lungul anilor, Ion Tiriac a fost considerat ca un adevarat mentor pentru Simona Halep. Relatia dintre cei doi a fost foarte apropiata, iar jucatoarea de pe locul 2 mondial nu ezita sa ceara sfaturi de la miliardar. Doar ca Tiriac nu vede lucrurile ca fiind asa cum sunt prezentate. Ba din contra, este convins .

Digisport: De ce nu mi-ai dat telefon dupa ce ai terminat? Raspunsul genial al Simonei Halep pentru Ion Tiriac

Simona Halep 2 WTA) a decis sa se retraga de la US Open, turneu care debuteaza pe 31 august, pentru a avea resurse fizice pentru sezonul de zgura, decizie salutata de Ion Tiriac.

Ion Tiriac, mai bogat decat toti sportivii din lume. Unul singur il depaseste

Ion Tiriac a avut o impresionanta cariera in tenis. Acesta a castigat 22 de turnee la dublu, doua medalii de aur si mai multe finale. Ce fost sportiv il depaseste pe Ion Tiriac la avere Dupa ce s-a retras din tenis, Ion Tiriac a fost antrenor pentru Ilie Nastase, Mary Joe Fernandez, Guillermo Vilas, Marat .

Schimbare majora pentru serialul Vlad. Ce decizie au luat sefii de la PRO TV

Filmarile serialului Vlad au fost reluate dupa o pauza de mai bine de doua luni. Filmarile au fost stopate din cauza epidemiei de coronavirus. Astfel, intoarcerea pe platourile de filmare a venit alaturi de o sumedenie de reguli, ba chiar si cu modificari semnificative de scenariu. Schimbare majora pentru serialul Vlad. Ce decizie au luat .

Schimbare majora la ANAF! Toti romanii sunt vizati!

Schimbare majora la ANAF! Agentia Nationala de Administrare Fiscala anunta ca in urma dezvoltarii a unor noi facilitati in Sistemul Privat Virtual, romanii vor putea plati impozite sau contributii in numele oricarei alte persoane fizice.

Ion Tiriac, mesaj dur pentru Guvernul Orban! Ce l-a deranjat pe miliardar

Ion Tiriac trage din nou semnalul de alarma cu privire la problemele din sportul romanesc. Federatia Romana de tenis nu a primit timp de trei ani finantare de la bugetul de stat, iar campionii practic apar doar datorita unor sacrificii personale. Nu exista niciun fel de sustinere de la stat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )