Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ionel Arsene: Nemtenii vor avea acces la cea mai performanta tehnologie din lume pentru tratarea COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Ionel Arsene: Nemtenii vor avea acces la cea mai performanta tehnologie din lume pentru tratarea COVID-19

Nemtenii vor avea acces la cea mai performanta tehnologie din lume pentru tratarea COVID-19, anunta deputatul PSD Ionel Arsene, pe pagina sa de Facebook. continuă pe Hotnews

Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt: Nemtenii vor avea acces la cea mai performanta tehnologie din lume pentru tratarea COVID-19

Ionel Arsene, presedintele Consiliulu Judetean Neamt anunta ca nemtenii vor avea acces la cea mai performanta tehnologie din lume pentru tratarea COVID-19.

Judetul Neamt ar putea avea cea mai inalta tehnologie pentru tratarea pacientilor cu COVID-19

Judetul Neamt ar putea avea cea mai inalta tehnologie in domeniul tratarii pacientilor cu coronavirus. Presedintele Consiliului Judetean a anuntat ca un echipament de plasmafereza si 1000 de kituri de colectare de plasma au fost donate de o companie de distributie a medicamentelor.

Cea mai veche bucata de ata: acum cat timp au facut-oneanderthalienii

Cercetatorii au descoperit cea mai veche bucata de ata identificata pana in prezent, facuta acum zeci de mii de ani de oameni de Neanderthal. O echipa de cercetatoria descoperit cea mai.

AGENTIILE DE PRESA: Spania a inregistrat 605 morti in ultimele 24 de ore, cea mai scazuta cifra dupa 24 martie

Spania a inregistrat in ultimele 24 de ore un numar de 605 noi decese, cea mai scazuta cifra raportata dupa data de 24 martie, potrivit Ministerului Sanatatii, citat de cotidianul El Pais.

AGENTIILE DE PRESA: Airbus renunta la o noua linie de asamblare pentru cea mai bine vanduta aeronava, A321

Airbus a amanat planul de a crea o linie de asamblare la fabrica din Toulouse, Franta, pentru cea mai bine vanduta aeronava - A321 - deoarece grupul aeronautic european este afectat de criza provocata de pandemia de coronavirus COVID-19), transmite Reuters.

Topul telefoanelor mobile cu cea mai mare autonomie. Ce aparat a ocupat primul loc

Jurnalistii americani de la site-ul Toms Guide au realizat un top al telefoanelor mobile cu cea mai mare autonomie, dupa ce au testat zeci de device-uri. Vi-l prezentam si noi in materialul de mai jos.

VIDEO Cea mai mare cupola de vitralii din lume se afla in Romania. Cum arata creatia proaspat inclusa in Cartea Recordurilor

Cupola cu vitralii a Bibliotecii Judetene din Ramnicu-Valcea, realizata de artistul roman Gheorghe Dican, a fost desemnata cea mai mare cupola de vitralii din lume.

A doua cea mai mare economie a Europei a intrat in recesiune din cauza pandemiei

A doua cea mai mare economie a Europei, dupa Germania, a intrat deja in recesiune din cauza pandemiei, cu o cadere de 6% in primul trimestru, transmite AFP, citata de Agerpres.

CORONAVIRUS |Spania: Numarul deceselor scade la 605 persoane in 24 de ore, cea mai mica cifra semnalata din 24 martie

Potrivit celor mai recente date dinSpania, 605 persoane infectate cucoronavirussi-au pierdut viata in ultimele 24 de ore, numar in scadere fata de cele 683 de cazuri raportate joi, noua valoare .

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in SUA: prima putere mondiala devine a doua cea mai indoliata tara din lume dupa Italia

Statele Unite au inregistrat 1. 783 de decese din cauza noului coronavirus intr-o zi, potrivit unor date compilate de Universitatea Johns Hopkins joi la ora locala 20. 30 vineri, 3. 30, ora Romaniei), mai putine decat cele 1. 973 de decese inregistrate cu o zi inainte.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )