Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ionel Danca, trei scenarii pentru cresterea salariului minim: Guvernul propune majorarea cu 7,2%, de la 2.080 de lei la 2.230 de lei

B1 B1,
Ionel Danca, trei scenarii pentru cresterea salariului minim: Guvernul propune majorarea cu 7,2%, de la 2.080 de lei la 2.230 de lei

Seful Cancelariei primului ministru, Ionel Danca, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, dupa reuniunea Consiliul National Tripartit pentru Dialog Social, ca au fost luate in considerare trei scenarii. continuă pe B1

Guvernul dezbate proiectul de rectificare bugetara si cresterea salariului minim. Premierul Orban: Acest venit trebuie marit in baza realitatilor economice, nu cum au facut guvernarile anterioare (VIDEO)

Guvernul Orban s-a reunit, marti, la Palatul Victoria, pentru o sedinta in care dezbate proiectul de rectificare bugetara si cresterea salariului minim. Sedinta de lucru vine in contextul in care.

Iohannis: Rectificarea este obligatorie, pentru pensii nu au fost suficienti bani. Cresterea salariului minim este o necesitate si se va realiza

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca rectificarea bugetara este obligatorie, in contextul in care pentru pensii nu au fost alocati suficienti bani de fostul Guvern. De asemenea, el considera ca majorarea salariului minim este o necesitate si sustine ca ea se va realiza.

KLAUS IOHANNIS: Cresterea salariului minim nu e doar o solicitare a sindicatelor, e o necesitate si se va realiza

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca salariul minim va creste pentru ca acest lucru este o necesitate.

Salariul minim creste de anul viitor. Cele trei scenarii de majorare

Salariul minim va creste de la 1 ianuarie 2020, cu 7,2% pana la 2. 230 lei, dar numai pentru persoanele fara studii superioare. Premierul Ludovic Orban a prezentat marti cele trei scenarii de majorare a salariului minim.

IONEL DANCA: Salariul minim pentru anul 2020 creste la nivel net cu 83 de lei

Salariul minim pe tara pentru anul 2020 creste la nivel brut cu 150 de lei, iar la nivel net cu 83 de lei, a afirmat seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca.

Salariul minim. Analiza de impact si cele trei scenarii ale Guvernului in toate cazurile, ar fi o crestere cu 7,2%, insa diferentele sunt date de unele mecanisme de corectie

Guvernul a prezentat o analiza de impact privind salariul minim brut garantat in plata pentru anul 2020. Potrivit documentului, au fost luate in calcul trei scenarii de crestere, toate trei avand in vedere o majorare cu 7,2%, respectiv de la 2080 lei la 2230 lei. Diferenta este data de instituirea unui mecanism de corectie in functie de dinamica cresterii economice, in cazul scenariului 2, si de instituirea unui mecanism de corectie in functie de rata somajului, in cazul scenariului 3.

LUDIVIC ORBAN: incercam o crestere a salariului minim tinand cont de date economice clare

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, in cadrul Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social, ca Guvernul a cautat sa elaboreze solutia de crestere a salariului minim brut pe baza unor indicatori economici, a unor date care sunt clare si care sa tina cont de realitatile economice, dar si sa atinga obiectivul de majorare a salariului minim.

Cati bani castiga statul din majorarea salariului minim

Angajatii nu sunt singurii care beneficiaza din majorarea salariului minim. Statul va castiga de asemenea sume importante, in contul impozitelor retinute de la salariati.

Institutiile de audit din Europa colaboreaza cu cele din Africa pentru cresterea nivelului de trai al cetatenilor

Presedintele Curtii de Conturi a Romaniei, Mihai Busuioc, si consilierul de conturi Lucian Negrea au participat la un seminar comun intre institutiile europene de audit EUROSAI) si cele africane AFROSAI), pentru a intari colaborarea in scopul imbunatatirii conditiilor de trai ale cetatenil.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )