Libnet.ro
UNICEF

22:15

KLAUS IOHANNIS: Cresterea salariului minim nu e doar o solicitare a sindicatelor, e o necesitate si se va realiza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Cresterea salariului minim nu e doar o solicitare a sindicatelor, e o necesitate si se va realiza

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca salariul minim va creste pentru ca acest lucru este o necesitate. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul dezbate proiectul de rectificare bugetara si cresterea salariului minim. Premierul Orban: Acest venit trebuie marit in baza realitatilor economice, nu cum au facut guvernarile anterioare (VIDEO)

Guvernul Orban s-a reunit, marti, la Palatul Victoria, pentru o sedinta in care dezbate proiectul de rectificare bugetara si cresterea salariului minim. Sedinta de lucru vine in contextul in care.

Iohannis: Rectificarea este obligatorie, pentru pensii nu au fost suficienti bani. Cresterea salariului minim este o necesitate si se va realiza

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca rectificarea bugetara este obligatorie, in contextul in care pentru pensii nu au fost alocati suficienti bani de fostul Guvern. De asemenea, el considera ca majorarea salariului minim este o necesitate si sustine ca ea se va realiza.

Rezultate partiale. Dambovita a votat cu Klaus Iohannis: Viorica Dancila a obtinut doar 46%

Candidatul PNL, Klaus Iohannis, a obtinut, duminica, in judetul Dambovita, la turul doi al alegerilor prezidentiale, cele mai multe voturi, respectiv 119. 319, ceea ce reprezinta un procent de 53,80% din totalul voturilor valabil exprimate, conform AEP.

Ionel Danca, trei scenarii pentru cresterea salariului minim: Guvernul propune majorarea cu 7,2%, de la 2.080 de lei la 2.230 de lei

Seful Cancelariei primului ministru, Ionel Danca, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, dupa reuniunea Consiliul National Tripartit pentru Dialog Social, ca au fost luate in considerare trei scenarii.

Klaus Iohannis a convocat CSAT. Pe ordinea de zi: rectificarea bugetara

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, la doar o zi dupa realegere, o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), la care va fi discutata propunerea de rectificare bugetara, printre altele.

LUDIVIC ORBAN: incercam o crestere a salariului minim tinand cont de date economice clare

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, in cadrul Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social, ca Guvernul a cautat sa elaboreze solutia de crestere a salariului minim brut pe baza unor indicatori economici, a unor date care sunt clare si care sa tina cont de realitatile economice, dar si sa atinga obiectivul de majorare a salariului minim.

Cati bani castiga statul din majorarea salariului minim

Angajatii nu sunt singurii care beneficiaza din majorarea salariului minim. Statul va castiga de asemenea sume importante, in contul impozitelor retinute de la salariati.

Exit Poll in diaspora. Klaus Iohannis are 92,54 % in Australia. Viorica Dancila a luat doar 20 de voturi in Noua Zeelanda

Au aparut primele rezultate venite din afara tarii. in Noua Zeelenada si in Australia s-au inchis sectiile de votare. Potrivit numerotarii paralele realizate de USR PLUS, in Auckland, Noua Zeelanda, Klaus Iohannis a obtinut 185 voturi 89,19 %), in vreme ce contracandidatul sau, Viorica Dancila a obtinut doar 20 voturi 10,81%), de la romanii stabiliti .

SATU MARE: Klaus Iohannis a castigat in orase si a pierdut in doua comune

Candidatul PNL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a castigat alegerile in toate orasele din judetul Satu Mare, el pierzand in doar doua comune din judet, potrivit centralizarii pe localitati facuta de liberali.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 - REZULTATE FINALE DIASPORA |Procentul zdrobitor cu care a castigat presedintele Klaus Iohannis, in fata Vioricai Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a obtinut 93% din voturile obtinute la Sidney, Australia, in timp ce Viorica Dancila a fost preferata de doar 7% din alegatori, arata numaratoarea paralela a USR-PLUS. Asadar,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )