Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ionut Dolanescu a votat la alegerile prezidentiale din SUA. Artistul are si cetatenie americana

B1 B1,
Ionut Dolanescu a votat la alegerile prezidentiale din SUA. Artistul are si cetatenie americana

Ionut Dolanescu ar fi votat pentru prima data in America. Cantaretul de muzica popularasi-a dorit foarte mult sa mearga la vot pentru acest important act cetatenesc, insa, din pacate, Ionut. continuă pe B1

Iulian Fota: Alegerile prezidentiale din SUA ne vor tine in tensiune inca multe ore de acum incolo Cred ca America este in cea mai polarizata stare a ei din ultimele decenii (VIDEO)

Iulian Fota, directorul general al Institului Diplomatic Roman, a explicat ca alegerile prezidentiale din SUA ne vor tine in tensiune inca multe ore de acum incolo, pentru ca rezultatul este foarte.

Cate voturi a primit Kanye West la alegerile prezidentiale din SUA

Candidatura lui Kanye West pentru alegerile prezidentiale din 2020 a creat surpriza si ii face pe oameni sa zambeasca, dar acesta insista: rapperul pare acum sa ia in considerare candidatura la re-alegere in.

Alegerile prezidentiale din SUA au fost corecte, desi Donald Trump vrea sa crezi altceva

Donald Trump a inundat retelele sociale cu postari legate de fraudarea alegerilor prezidentiale din SUA de catre democrati. Realitatea este alta. Organizatia OSCE sau Observatorii.

Alegerile prezidentiale din SUA: Germania, ingrijorata de o situatie foarte exploziva

Germania este ingrijorata de o situatie foarte exploziva in Statele Unite, unde Donald Trump s-a proclamat invingator in alegerile prezidentiale, a declarat miercuri ministrul Apararii, citat de AFP.

Cine este favorit sa castige alegerile prezidentiale din SUA si ce cota are la pariuri

Mai sunt doar cateva zile pana la momentul in care procesul electoral din Statele Unite ale Americii ajunge la final si va fi decis astfel numele Presedintelui SUA din urmatorii 4 ani. Donald Trump se lupta pentru un nou mandat cu Joe Biden, iar acesta din urma pare sa fie favorit in sondajele aparute in mass-media. in plina criza sanitara, Donald Trump se confrunta cu mai multe probleme de imagine, dar personalitatea sa controversata nu l-a impiedicat in 2016 sa devina Presedinte, chiar daca si atunci era considerat cu sansa a doua.

Iulian Chifu, despre alegerile prezidentiale din SUA: Va fi o mare dezbatere si batalie juridica in ceea ce priveste voturile care vin prin posta dupa ziua de astazi (VIDEO)

Analistul Iulian Chifu a explicat ca batalia electorala din Statele Unite inca nu s-a incheiat si a explicat ca e vorba de foarte multe voturi venite prin corespondenta sau anticipat, care vor mai.

Cum s-ar putea transa alegerile prezidentiale din SUA. De ce are nevoie Joe Biden, omul cu prima sansa in cursa pentru Casa Alba, si cum arata situatia pentru Donald Trump

20 Observatorii electorali internationali ai OSCE l-au acuzat joi pe presedintele american Donald Trump de abuz flagrant de putere pentru faptul ca a cerut stoparea numaratorii.

Calendarul alegerilor prezidentiale din SUA. Cand vom afla cine este noul lider al americanilor

Desi Donald Trumpsi-a declarat deja victoria la alegerile prezidentiale din SUA inainte ca numaratoarea voturilor sa se fi incheiat, acuzand totodata ca sondajele care il dau castigator pe Joe Biden.

ALEGERI SUA: Biden este pe cale sa obtina o victorie in alegerile prezidentiale din America, anunta echipa sa de campanie

Joe Biden este pe cale sa obtina o victorie in alegerile prezidentiale in Statele Unite, a anuntat astazi directoarea sa de campanie Jennifer O and Malley Dillon.

Radu Magdin: Pentru Romania, alegerile prezidentiale din SUA au o miza mai degraba simbolica. Interesul american pentru tara noastra ramane (VIDEO)

Radu Magdin a subliniat, joi, in direct pe B1 TV, ca Statele Unite au sustinut relatia cu Romania inclusiv sub republicani, notand ca interesul american fata de tara noastra a fost si esteunul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )