Libnet.ro
UNICEF

13:00

iPhone X are cea mai buna camera pe un telefon, dupa Pixel 2

Playtech Playtech,
iPhone X are cea mai buna camera pe un telefon, dupa Pixel 2

La cateva zile dupa lansarea noului iPhone X, telefonul a fost testat in detaliu de catre redactorii DxOMark si se pare ca are niste abilitati de captura remarcabile. in toate materialele de marketing ale Apple, inclusiv in prezentarea oficiala, s-a insistat pe faptul ca partea principala de captura de la iPhone 8 Plus este identica []. continuă pe Playtech

Simona Halep, nominalizata pentru cea mai buna jucatoare a lunii octombrie din WTA

Romanca Simona Halep, daneza Caroline Wozniacki si americanca Venus Williams au fost nominalizate in ancheta pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii octombrie in circuitul profesionist.

[P] Euromoney: PeliFilip, cea mai buna casa de avocatura in domeniul imobiliar din Romania in 2017

PeliFilip a fost desemnata cea mai buna casa de avocatura in domeniul Real Estate din Romania, in urma Euromoney Real Estate Survey 2017. Sondajul, care s-a bazat pe 2462 de raspunsuri din partea companiilor care folosesc servicii juridice in Real Estate - dezvoltatori imobiliari, consilieri, investitori, institutii financiare, a recunoscut excelenta acestui tip de servicii oferite de PeliFilip.

Gaura din stratul de ozon se vindeca- are cea mai mica dimensiune din ultimii 20 de ani

Gaura din stratul de ozon cunoaste o reducere semnificativa in acest an, dar desi perspectivele par a fi imbucuratoare, oamenii de stiinta sustin ca stadiul in care se afla este in continuare ingrijorator, relateaza Cnet.

Apple a invins Samsung la vanzari in cea mai mare piata din lume

Desi Samsung a facut cateva glume foarte agresive pe marginea iPhone-urilor, se pare ca telefoane Apple se vand mai bine decat intreaga gama a sud coreenilor. Competitia dintre Apple si Samsung este una cunoscuta la nivel global. Exista si cateva procese intinse pe ultimul deceniu pentru a confirma faptul ca nu au cea mai buna [].

Halep are nevoie de votul fanilor: Simona poate fi aleasa cea mai buna jucatoare a lunii octombrie

Simona Halep a fost nominalizata de WTA, alaturi de alte doua sportive, pentru o distinctie pe care o merita din plin, dupa ce a ajuns lider mondial luna trecuta.

iPhone X are cel mai bun ecran folosit vreodata pe un smartphone

IPhone X este primul smartphone Apple cu un ecran OLED, dar se pare ca a fost calibrat atat de bine, incat a iesit ca fiind cel mai bun in teste. Apple s-a ambitionat timp de aproape un deceniu sa lanseze doar telefoane si tablete cu ecrane de tip LCD. Multi pasionati de tehnologie au criticat [].

Claudia Pavel, despre cea mai importanta persoana din viata ei: Am inceput sa traiesc! (FOTO)

Claudia Pavel are motive sa se considere cea mai fericita femeie. Desi a trecut printr-o perioada grea, atunci s-a luptat sa obtina custodia baietelul pe care il are cu americanul Jeremy Lewis, lucrurile.

Ponta, atac dur la Tudose, pe tema revolutiei fiscale: E cea mai discriminatorie decizie luata in Romania dupa 1989

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, miercuri, faptul ca trecerea contributiilor de la angajator la angajat este o masura antisociala si va conduce la cresterea inegalitatilor, catalogand-o cea mai discriminatorie decizie luata in Romania dupa 1989.

Ilie Bolojan despre modificarile la Codul Fiscal: Cea mai dura masura luata de un guvern impotriva administratiilor locale in ultimii 10 ani. Peste 6,9 miliarde lei nu vor mai ajunge la bugetele locale

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a declarat miercuri ca reducerea impozitului pe venit de la 16% la 10% va afecta grav bugetele autoritatilor locale din Romania, fiind cea mai dura masura luata de un guvern impotriva administratiilor locale din Romania in ultimii 10 ani. Acesta a mai spus ca peste 6,9 miliarde lei nu vor mai ajunge anul viitor la bugetele locale din cauza acestei modificari.

Revolutia fiscala ingenuncheaza leul. Euro a ajuns la cea mai mare cotatie din ultimii cinci ani

Euro a crescut in aceasta dimineata pe piata interbancara la 4,63 lei , fata de 4,59 lei, cat era ieri. **** Aceasta este cea mai mare cotatie din iulie 2012 pana in prezent. Se pare ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )