Libnet.ro
UNICEF

01:05

Revolutia fiscala ingenuncheaza leul. Euro a ajuns la cea mai mare cotatie din ultimii cinci ani

Antena3 Antena3,
Revolutia fiscala ingenuncheaza leul. Euro a ajuns la cea mai mare cotatie din ultimii cinci ani

Euro a crescut in aceasta dimineata pe piata interbancara la 4,63 lei , fata de 4,59 lei, cat era ieri. **** Aceasta este cea mai mare cotatie din iulie 2012 pana in prezent. Se pare ca. continuă pe Antena3

Dolarul se apreciaza iar, petrolul a ajuns la cea mai mai inalta cotatie de dupa iulie 2015

Bursele asiatice au coborat luni de pe maximele deceniului pe care ajunsesera, dolarul s-a apreciat, iar petrolul a sarit pana pana la cel mai ridicat pret din ultimii peste doi ani, informeaza Reuters.

SEISM VALUTAR! Euro, la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani: Revolutia PSD dinamiteaza economia

Banca Nationala a Romaniei anunta cea mai mare cotatie a euro din ultimii 5 ani. Cursul leu-euro a ajuns la 4,6198. Cresterea spectaculoasa are la baza tensiunile din economie si incertitudinilor.

Director editorial ZF: Revolutia fiscala a PSD este in favoarea companiilor. Nu inteleg de ce protesteaza patronii

Revolutia fiscala a PSD este in favoarea companiilor, in favoarea proprietarilor de companii, in favoarea actionarilor companiei, si mai putin favorabila salariatilor. Nu inteleg.

E OFICIAL: PSD taie salariile romanilor. Revolutia fiscala a fost adoptata prin ordonanta de urgenta

Guvernul PSD-ALDE a adoptat oficial Revolutia fiscala ce va afecta in mod direct salariile tuturor romanilor. Potrivit celui mai previzibil scenariu luat in calcul de economisti.

Sindicatul National al Functionarilor Publici: Revolutia fiscala diminueaza cu 25% veniturile angajatilor. Functionarii publici se vor alatura tuturor actiunilor de protest

Reprezentantii Sindicatului National al Functionarilor Publici au transmis, miercuri, ca revolutia fiscala va diminua cu 25 % veniturile angajatilor de la 1 ianuarie 2018 prin transferul contributiilor, motiv pentru care functionarii publici se vor alatura tuturor actiunilor de protest organizate de confederatiile sindicale, potrivit News. ro.

Revolutia fiscala a guvernului Tudose scoate oamenii in strada: Se anunta noi proteste miercuri seara. Oamenii vor sa arunce hartie igienica inspre Palatul Victoria

Revolutia fiscala a guvernului Tudose scoate oamenii in strada. Dupa ce cateva sute de oameni au protestat miercuri in fata Palatului Victoria chiar in timp ce Executivul.

Adevarul Live, ora 14.00. Ludovic Orban, despre revolutia fiscala pregatita de Guvernul Tudose

Presedintele PNL, Ludovic Orban, vorbese, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre revolutia fiscala anuntata de Guvernul Tudose, legile Justitiei, dar si despre tensiunile din interiorul formatiunii liberale.

Ponta, atac dur la Tudose, pe tema revolutiei fiscale: E cea mai discriminatorie decizie luata in Romania dupa 1989

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, miercuri, faptul ca trecerea contributiilor de la angajator la angajat este o masura antisociala si va conduce la cresterea inegalitatilor, catalogand-o cea mai discriminatorie decizie luata in Romania dupa 1989.

Ilie Bolojan despre modificarile la Codul Fiscal: Cea mai dura masura luata de un guvern impotriva administratiilor locale in ultimii 10 ani. Peste 6,9 miliarde lei nu vor mai ajunge la bugetele locale

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a declarat miercuri ca reducerea impozitului pe venit de la 16% la 10% va afecta grav bugetele autoritatilor locale din Romania, fiind cea mai dura masura luata de un guvern impotriva administratiilor locale din Romania in ultimii 10 ani. Acesta a mai spus ca peste 6,9 miliarde lei nu vor mai ajunge anul viitor la bugetele locale din cauza acestei modificari.

Apple a invins Samsung la vanzari in cea mai mare piata din lume

Desi Samsung a facut cateva glume foarte agresive pe marginea iPhone-urilor, se pare ca telefoane Apple se vand mai bine decat intreaga gama a sud coreenilor. Competitia dintre Apple si Samsung este una cunoscuta la nivel global. Exista si cateva procese intinse pe ultimul deceniu pentru a confirma faptul ca nu au cea mai buna [].

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )