Libnet.ro
UNICEF

21:45

iPhone 6s si iPhone 6s Plus: caracteristici si pret la operatorii din Romania

Adevărul Adevărul,
iPhone 6s si iPhone 6s Plus: caracteristici si pret la operatorii din Romania

IPhone 6s si iPhone 6s Plus au fost lansate oficial la operatori si in magazinele partenere. Daca esti curios sa afli ce caracteristici au iPhone 6s si iPhone 6s Plus, aici le gasesti pe toate. continuă pe Adevărul

Raport SRI: In 2014 au fost contracarate 13 atacuri cibernetice, atribuite cel mai probabil unor entitati statale, care au vizat infrastructuri IT ale unor institutii publice sau private din Romania si state partenere/aliate

Serviciul Roman de Informatii SRI) a identificat, investigat si contracarat, anul trecut, 13 atacuri cibernetice, atribuite cel mai probabil unor entitati statale, care au vizat infrastructuri informatice apartinand unor institutii publice sau entitati private din Romania si state partenere/aliate, se arata in raportul de activitate al SRI pe anul 2014, depus la Birourile permanente ale Parlamentului. SRI subliniaza ca a contracarat aceste atacuri cibernetice in calitate de autoritate nationala in domeniul securitatii cibernetice si in cooperare cu institutii nationale si parteneri externi cu responsabilitati in domeniu.

Mesajul ambasadorului Klemm cu ocazia comemorarii victimelor Holocaustului din Romania

Noul ambasador al Statelor Unite in Romania, Hans Klemm, a fost prezent, joi, la ceremonia dedicata comemorarii victimelor Holocaustului din Romania.

IMAGINI RARE. Paula Iacob tanara: Am ajuns cea mai cunoscuta avocata din Romania ca rasplata pentru ca nu sunt rea

Paula Iacob a declarat, intr-un interviu din anul 2013, ca a ajuns cea mai cunoscuta avocata din Romania ca rasplata pentru ca nu a fost rea si l-a aparat pe Nicu Ceausescu, impotriva sfaturilor lui Corneliu Coposu.

Belgienii de la Siniat au deschis cea mai mare fabrica de placi de gips-carton din Romania, in urma unei investitii de 50 mil. de euro

Siniat Romania, producator si furnizor de sisteme de gips-carton, tencuieli si gleturi, parte a grupului belgian Etex, a deschis cea mai mare fabrica de placi de gips-carton din Romania la Turceni, in judetul Gorj. Noua fabrica este construita in urma.

Protocol pentru predarea religiei in scoli, semnat intre Ministerul Educatiei si Biserica Crestinadupa Evanghelie din Romania - Uniunea Bisericilor Crestine dupa Evanghelie

Ministerul Educatiei,Biserica Crestinadupa Evanghelie din Romania-Uniunea Bisericilor Crestine dupa Evanghelie si Secretariatul de Stat pentru Culte au semnat astazi un protocol de colaborare, care vizeaza predarea religiei in scoli.

Cum a fost filmat un barbat din Romania. Toata lumea rade de el VIDEO

Un barbat a fost filmat luni pe o strada din Focsani imbracat in lenjerie intima de dama, cu sutien si bikini de culoare rosie, scrie ziaruldevrancea. Imaginile au fost filmate de un tanar in zona.

Marirea si caderea regelui deratizarilor din Romania/ Cine este Alexandru Badea, suspectat ca a mituit mai multe administratii locale din Romania

Procurorii DNA au decis joi dimineata in mai multe primarii din tara, din judetele Cluj, Alba, Salaj, Sibiu si Mures, in cadrul unei anchete de amploare, pentru a verifica contractele de deratizare si dezinsectie incheiate de societatea Coral Impex SRL din Ploiesti cu mai multe administratii locale. Procurorii suspecteaza ca toate aceste contracte s-au incheiat prin mituirea unor functionari, viceprimari sau chiar primari. Cine este insa patronul unei firme care a reusit, dupa propriile descrieri, sa devina una din cele mai mari din tara? Presa din Ploiesti a desemnat-o drept cea mai mare din Europa de Est? Cum a reusit un om de afaceri din Ploiesti sa creasca atat de mult?.

Politia Romana e pe urmele lui. Interviu cu cel mai cautat criminal din Romania. Ce conditii pune pentru a se preda

Intreaga Politie Romana e pe urmele lui Vasile Miron, iar poza lui si cazierul lui apar zilnic in buletinele de stiri. E principalul suspect in cazul uciderii baietelului de 10 ani din satul Covasna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )