Libnet.ro
UNICEF

15:15

iPS Pimen este in stare critica. A fost intubat si are o evolutie imprevizibila

Antena3 Antena3,
iPS Pimen este in stare critica. A fost intubat si are o evolutie imprevizibila

Medicul Adrian Marinescu de la Institutul Matei Bals din Bucuresti spune ca iPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, este in stare grava. continuă pe Antena3

Care este starea de sanatate a IPS Pimen. Ce spune ministrul Nelu Tataru despre tratamentul prin care trece inaltul prelat

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru afirma ca starea de sanatate a Arhiepiscopului Sucevei si Radautilor, IPS Pimen, este stabila, dar ca ramane cu precautii, avand in vedere varsta inaltului prelat si comorbiditatile acestuia. Ministrul Sanatatii a fost intrebat, joi, la Suceava, care mai este stare de sanatate a Arhiepiscopului Sucevei si Radautilor, IPS Pimen.

iPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, este intubat si in stare grava - surse

IPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, este in stare grava, intubat, pe sectia de ATI a unitatii sanitare, informeaza Mediafax care citeaza surse din cadrul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala. iPS Pimen a fost transportat cu elicopterul de la Spitalul Judetean Suceava la Bucuresti pe 20 aprilie, alaturi de un barbat in varsta de 47 de ani, intubat.

iPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, este in stare grava

IPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, este in stare grava, intubat, pe sectia de ATI a Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala.

Ministrul Sanatatii, despre iPS Pimen: Facem toate eforturile sa iasa bine

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat sambata, la Iasi, ca iPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, este in stare stabila, dar medicii raman rezervati, date fiind varsta si alte boli ale ierahului.

Ministrul Sanatatii, despre iPS Pimen: Facem toate eforturile sa iasa bine

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, sambata, la Iasi, ca iPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, este in stare stabila, dar medicii raman rezervati, date fiind varsta si alte boli ale ierahului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )