Libnet.ro
UNICEF

19:30

IPS Pimen, printre primii pacienti tratati cu plasma cu anticorpi de la donatori vindecati. Streinu Cercel: Informatia nu este pentru media! Terminati cu insinuarile, lasati doctorii sa-si faca treaba! Jenant!

Hotnews Hotnews,
 IPS Pimen, printre primii pacienti tratati cu plasma cu anticorpi de la donatori vindecati. Streinu Cercel: Informatia nu este pentru media! Terminati cu insinuarile, lasati doctorii sa-si faca treaba! Jenant!

Arhiepiscopului Sucevei si Radautilor, IPS Pimen 90 de ani) se afla printre primii pacienti cu coronavirus din Romania care au primit tratament cu plasma recoltata de la pacienti vindecati, ce contine anticorpi si poate ajuta la vindecarea de infectia cu COVID-19. Informatia a fost obtinuta de HotNews. ro pe surse medicale. HotNews. ro a incercat sa obtina un raspuns oficial de la Grupul de Comunicare Strategica, unde Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului Matei Bals, unde este tratat IPS Pimen, a raspuns: Nu veti primi acest raspuns pentru ca nu este pentru media. Decizia terapeutica apartine medicului curant si nu media. incetati sa mai chestionati deciziile terapeutice. Lasati doctorii sa-si faca treaba! Stop Stop Stop mesajelor cu iz medical! Jenant!. continuă pe Hotnews

Coronavirus in Romania: Alte 23 de decese raportate, trei dintre ele dupa aproape o luna Bilantul ajunge la 841

Numarul imbolnavirilor din cauza coronavirusului in Romania a ajuns la 13. 837, dupa raportatea marti a 325 de cazuri noi. De la debutul pandemiei, 5. 454 de pacienti s-au vindecat, potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategica. Bilantul deceselor a ajuns la 841, dupa raportarea marti a altor 23 de decese din cauza COVID-19. Toti pacientii sufereau si de alte afectiuni. in trei dintre cazuri raportarea deceselor vine dupa aproape o luna. 20 16 cadre medicale de la Spitalul Judetean din Slatina, izolate dupa ce au intrat in contact cu un pacient cu COVID-1921. 05 IPS Pimen, printre primii pacienti tratati cu plasma cu anticorpi de la donatori vindecati. Streinu Cercel: Informatia nu este pentru media! Terminati cu insinuarile, lasati doctorii sa-si faca treaba! Jenant!17. 58 Multi oameni cu boli grave care au nevoie de tratament sau operatii nu vin la spital de teama COVID - manager spital17. 12 Interventie a Politiei pentru prinderea unui pacient cu coronavirus care a fugit dintr-un spital din Capitala15. 26 Alte 14 decese decese au fost raporatate marti dupa amiaza13. 08 Numarul imbolnavirilor din cauza coronavirusului in Romania a ajuns la 13.

Surse: IPS Pimen tratat cu plasma, cel mai nou tratament impotriva COVID-19

Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, IPS Pimen, internat la Institutul Matei Bals, dupa ce s-a infectat cu coronavirus, a primit trei doze de plasma convalescenta, un tratament nou, care se administreaza in Romania de saptamana trecuta, potrivit unor surse citate de Antena 3.

iPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, este intubat si in stare grava - surse

IPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, este in stare grava, intubat, pe sectia de ATI a unitatii sanitare, informeaza Mediafax care citeaza surse din cadrul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala. iPS Pimen a fost transportat cu elicopterul de la Spitalul Judetean Suceava la Bucuresti pe 20 aprilie, alaturi de un barbat in varsta de 47 de ani, intubat.

iPS Pimen este in stare critica. A fost intubat si are o evolutie imprevizibila

Medicul Adrian Marinescu de la Institutul Matei Bals din Bucuresti spune ca iPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, este in stare grava.

iPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, este in stare grava

IPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, este in stare grava, intubat, pe sectia de ATI a Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala.

Ministrul Sanatatii, despre iPS Pimen: Facem toate eforturile sa iasa bine

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, sambata, la Iasi, ca iPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, este in stare stabila, dar medicii raman rezervati, date fiind varsta si alte boli ale ierahului.

Ministrul Sanatatii, despre iPS Pimen: Facem toate eforturile sa iasa bine

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat sambata, la Iasi, ca iPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, este in stare stabila, dar medicii raman rezervati, date fiind varsta si alte boli ale ierahului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )