Libnet.ro
UNICEF

08:15

iPS Teodosie, despre vaccinul anti-Covid: Sunt atatea situatii in care a produs efecte nedorite Nu putem fi impresari ai autoritatilor care vor sa indemnam la vaccinare Despre vaccinarile publice: Nu stim cu ce se vaccineaza

Hotnews Hotnews,
 iPS Teodosie, despre vaccinul anti-Covid: Sunt atatea situatii in care a produs efecte nedorite Nu putem fi impresari ai autoritatilor care vor sa indemnam la vaccinare Despre vaccinarile publice: Nu stim cu ce se vaccineaza

Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, a declarat miercuri, pentru Agerpres, ca atata timp cat exista multe necunoscute in privinta vaccinului anti-COVID 19, iar specialistii se contrazic intre ei, ar fi o indrazneala prea mare din parte sa ca pastor sa promoveze acest vaccin ca realitate obiectiva a momentului si sa indemne oamenii sa se vaccineze. continuă pe Hotnews

iPS Teodosie, despre catolici: Ei n-au cainta, de aceea se impartasesc des (VIDEO)

IPS Teodosie spune despre catolici ca n-au cainta si de aceea se impartasesc des. Un preot la catolici poate face patru liturghii, ca n-are nevoie de ajunare, de post, pentru ca ei au schimbat.

iPS Teodosie continua atacurile la adresa catolicilor: Ei n-au cainta, de aceea se impartasesc des VIDEO

IPS Teodosie a lansat, in ajunul Craciunului, o serie de noi atacuri la adresa credinciosilor catolici. De data aceasta a fost vorba despre impartasanie.

IPS Teodosie, din nou in mijlocul unui scandal. Preotul, filmat in biserica, atunci cand nu respecta masurile din pandemie

Mai multe imagini scandaloase au aparut pe retelele de socializare cu IPS Teodosie.

Adevarul despre vaccinul anti-covid, dezvaluit abia acum de OMS. Din pacate, vestile sunt triste

Dupa luni intregi de asteptare, oamenii din intreaga lume au rasuflat linistiti cand au aflat ca injectia care ar trebui ii sa protejeze de coronavirus a fost aprobata. Din pacate, abia acum a fost dezvaluit adevarul despre vaccinul anti-covid. Marturisirile au fost facute chiar de un specialist de la OMS. Cat de sigur e, de .

Bill Gates, despre vaccinul anti-covid-19 si cipuri: Cred ca trebuie sa spunem adevarul

Bill Gates a facut lumina despre vaccinul anti-covid-19 si cipuri. Miliardarul a spus adevarul despre cipurile care s-ar injecta in corpul populatiei cu ocazia vaccinarii anti-coronavirus. Care este purul adevar, vedeti in randurile de mai jos. Bill Gates, adevarul despre vaccinul anti-coronavirus. 28% dintre americani se tem sa nu fie injectati cu cipuri Bill Gates .

Ce cred cetatenii europeni despre vaccinul anti-COVID-19

Europa a lansat campania de vaccinare impotriva Covid-19, duminica, dar multi europeni sunt sceptici fata de viteza cu care au fost realizate studiile clinice pentru vaccinuri si sunt reticenti sa se vaccineze, relateaza Reuters, citand mai multe sondaje de opinie.

Tot ce nu stiai despre vaccinul anti-COVID

Dupa un an de lupta cu coronavirusul, vaccinul anti-COVID a ajuns in Romania. Campania de vaccinare a inceput astazi in Bucuresti, iar prima persoana care s-a vaccinat este o asistenta de la Institutul Matei Bals.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2227 seconds )