Libnet.ro
UNICEF

23:00

IPS Teodosie, din nou in mijlocul unui scandal. Preotul, filmat in biserica, atunci cand nu respecta masurile din pandemie

Antena3 Antena3,
IPS Teodosie, din nou in mijlocul unui scandal. Preotul, filmat in biserica, atunci cand nu respecta masurile din pandemie

Mai multe imagini scandaloase au aparut pe retelele de socializare cu IPS Teodosie. continuă pe Antena3

iPS Teodosie, un nou gest socant. Ce a facut la slujba de Craciun, imaginile sunt graitoare

Vineri, a fost aglomeratie la catedrala din Constanta, acolo unde sute de enoriasi au venit sa asiste la slujba de Craciun, care este oficiata de iPS Teodosie. iPS Teodosie, un nou gest socant in plus, arhiepiscopul Tomisului a impartasit zeci de persoane cu aceeasi lingurita. intre timp insa, prefectul judetului Constanta, pe nume Silviu Cosa, .

iPS Teodosie, despre catolici: Ei n-au cainta, de aceea se impartasesc des (VIDEO)

IPS Teodosie spune despre catolici ca n-au cainta si de aceea se impartasesc des. Un preot la catolici poate face patru liturghii, ca n-are nevoie de ajunare, de post, pentru ca ei au schimbat.

iPS Teodosie continua atacurile la adresa catolicilor: Ei n-au cainta, de aceea se impartasesc des VIDEO

IPS Teodosie a lansat, in ajunul Craciunului, o serie de noi atacuri la adresa credinciosilor catolici. De data aceasta a fost vorba despre impartasanie.

iPS Teodosie, slujba de Craciun in interiorul bisericii, fara respectarea regulilor impuse de autoritati

Desi orasul Constanta continua sa se afle in carantina, Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie a tinut Sfanta Liturghie de Craciun in interiorul bisericii, in ciuda restrictiilor, nerespectandu-se regulile.

VIDEO in plina carantina, IPS Teodosie a oficiat slujba din prima zi de Craciun in biserica, cu credinciosi, si fara a purta masca el si soborul de preoti Prefectul de Constanta: Situatia e in atentia organelor de ordine

Verificari la Constanta dupa ce slujba din prima zi de Craciun a fost oficiata de IPS Teodosie in Catedrala Arhiepiscopala, cu participarea mai multor persoane. Constanta este in carantina pana pe 1 ianuarie, fiind interzise slujbele in interiorul bisericilor, cu exceptia celor la care participa doar personalul clerical.

iPS Teodosie, slujba de Craciun cu incalcarea regulilor carantinei VIDEO

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului a slujit vineri, 25 decembrie, la Catedrala Sfintii Apostoli Pentru si Pavel din Constanta. Slujba de Craciun a fost oficiata in locasul de cult.

Ce a facut Andreea Balan chiar in aceste momente. Vedeta are toate motivele sa rada din nou

Andreea Balan a scapat de ghinion. Dupa ce s-a despartit de George Burcea, apoi a infruntat unele probleme de sanatate, de sarbatori, norocul pare ca i-a suras. Cantareata a petrecut Craciunul in sanul familiei noului partener, Tiberiu Argint. Fetitele sale s-au jucat cu sora barbatului, prezenta, de asemenea, cunoscuta publicului. Tiberiu Argint a introdus-o in .

Ce s-a intamplat in casa lui Emi Pian in Ajun de Craciun. Lacrimi si durere, din nou

Au trecut aproximativ cinci luni de la moartea liderului Clanului Dudueinilor, Emi Pian. Lucrurile au evoluat in rau dela acel moment. intre timp, incusiv tatal lui Emi Pian a decedat in inchisoare, iar tensiunile dintre clanurile interlope au crescut. Momente emotionante in curtea lui Emi Pian De la moartea lui Emi Pian a trecut ceva .

IPS sfideaza din nou. Slujba de Craciun in orasul carantinat

Situatie uluitoare la Constanta. Desi orasul de afla in carantina, inaltpreasfintitul Teodosie oficiaza astazi, cu public, Sfanta Liturghie la Catedrala Episcopala Sfintii Apostol. Mai mult decat atat, dupa slujba vor fi interpretate si colinde.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )